Decizia care i-a schimbat viata Deei Codrea! Catalin Botezatu a reactionat imediat

Autor: Alice Popescu
"Bravo, ai stil! Celebrities" e un proiect care i-a schimbat radical viata Deei Codrea
Sursa: Instagram

Deea Codrea a avut o evolutie constanta pana in semifinala "Bravo, ai stil!"

Deea nu a intrat niciodata in conflicte sau sa provoace unele, insa nu s-a sfiit sa raspunda atacurilor atunci cand a fost cazul.

Cea mai recenta discutie aprinsa a fost cea cu Cristina Siscanu care ii cere sa spuna pe ce criteriu niminalizeaza o concurenta atunci cand este vorba de eliminari.

In rest, Deea se concetreaza pe alcatuirea tinutelor cu care defileaza editie de editie.

Desi nu se considera o persoana publica, Deea recunoaste ca acest show i-a schimbat radical viata si nu in sensul celebritatii pentru ca nu asta cauta. Intr-o postare emotionanta, Deea le-a multumit tuturor celor care au contribuit la aceasta schimbare.

Evident, Catalin Botezatu, fiind extrem de critic, dar si un fin observator, a apreciat gandurile sincere ale Deei.

Mesajul postat de Deea Codrea pe Instagram

"Imi amintesc ca anul trecut pe vremea asta luam o decizie care avea sa-mi schimbe viata, cu totul! Stiu ca poate parea greu de crezut si sincera sa fiu nici macar eu n-am visat la tot ce traiesc acum.  @bravoaistil  e proiectul vietii mele, a venit din pura intamplare si a schimbat incet, pe rand, fiecare aspect din viata mea.

Citeste si: Marea Finală “Bravo, ai stil! Celebrities” va fi difuzată sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 20:00

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Galerie foto! Cine sunt semifinalistele “Bravo, ai stil! Celebrities” si care este parcursul lor stilistic in competitia de la Kanal D

M-a schimbat pe mine, mi-a aratat ca sunt un om puternic, un om care de cele mai multe ori isi duce luptele de una singura si cu o incredere aproape oarba in bine, in oameni, in viata. N-am crezut nicio secunda ca voi ajunge aici, dar mi-am dorit, cu naivitatea unui om ce munceste de mai bine de 8 ani pentru visul ei si care se incapataneaza sa creada!

Da, imi plac hainele si nu doar imi plac: citesc, traiesc, respir pentru domeniul asta, ma trece un fior din cap pana in picioare doar gandindu-ma la tot ce inseamna asta pentru mine si un alt fior ma sperie gandindu-ma ca uneori nu-i suficient sa fii pasionat.

Sunt multe asteptarile aici: sa fii energic, sa ai voce, sa umpli scena, sa dansezi, sa dai bine pe TV, atat de multe, incat uitam de cea esentiala: sa ai stil! Ori pe ala il ai cu sau fara stilisti, cu sau fara

talente artistice, cu sau fara competitia asta, cu multa pasiune, cu mult research, cu multe studii, carti, filme. M-a schimbat  @bravoaistil  si mi-a aratat ca am atat de multe motive sa fiu recunoscatoare: ca v-am gasit pe voi:  #oameniimei, ca ma minunez zilnic de cat de frumos ganditi sau scrieti, ca am descoperit fericirea si sentimentul de liniste, ca am ajuns in sfarsit sa nu mai cer nimic! Stiu ca acum e lupta cea mai stransa, ca fiecare cauta cel mai potrivit mesaj, dar eu ma las in voia voastra.

Pe mine  @bravoaistil  m-a ajutat enorm, iar anul asta m-a schimbat cat n-au facut-o toti ceilalti 27, ori pentru asta voi fi mereu recunoscatoare: mie, voua, echipei de la bravo, fiecarui masinist, om de la camera, de la make-up, de la doamna Elena de la intrare si pana la productie, toti si fiecare in parte m-au adus cumva, aici. Si asta e tot ce conteaza! Indicativul meu este 3 la 1206, iar eu va multumesc pentru tot! Pentru tot ce sunt azi, la un an de la decizia care mi-a schimbat viata, radical! ❤️" , le-a martursit Deea fanilor sai de pe Instagram intr-o postare emotionanta.