Decizia de ultim moment luată de Nicoleta Luciu în privința copiilor ei! „Le place foarte mult”. Vedeta a luat prin surprindere pe toată lumea

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 04 mar 2024, 00:10

Vedeta a luat prin surprindere pe toată lumea

Sursa: Instagram Nicoleta Luciu

În ultimii ani, Nicoleta Luciu n-a mai captat atenția presei deoarece și-a dedicat viața celor patru copii pe care-i are cu Zsolt Csergo.

Nicoleta Luciu s-a mutat la Miercurea Ciuc, dar nu va mai sta pentru mult timp acolo deoarece va pleca alături de familia ei în altă țară. 

Decizia de ultim moment luată de Nicoleta Luciu în privința copiilor ei

Nicoleta Luciu este o soție devotată și o mamă foarte iubitoare. Vedeta are patru copii, motiv pentru care a renunțat la viața din lumina reflectoarelor și s-a focusat doar pe familia ei.

Actrița, însă, nu va fi uitată niciodată pentru rolurile remarcabile pe care le-a avut în mai multe telenovele românești. 

Citește și: Nicoleta Luciu a răbufnit! Actrița vrea să-l dea în judecată pe Nuțu Cămătaru pentru că a dezvăluit detalii din intimitatea lor

Chiar dacă avea o carieră strălucită în față, Nicoleta Luciu a decis să se retragă din viața publică chiar în momentul ei de glorie.

Lucrurile s-au mai schimbat după ce copiii au mai crescut, astfel că vedeta a mai apărut de câteva ori pe micile ecrane. Aparițiile ei, însă, s-au rărit în ultima vreme.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Nicoleta Luciu pleacă din țară cu copiii și soțul ei 

An de an, Nicoleta Luciu pleacă alături de familia ei în Croația câte trei luni, pe toată perioada de vacanță a copiilor.

Se pare că actrița nu vrea să se mute definitiv, ci doar va închiria o locuință în care să-și petreacă vacanța de vară. Nicoleta Luciu, alături de soțul ei, Zsolt Csergo și cei patru copii ai lor vor călători pe mare cu yacht-ul, fiind vorba de activitatea lor favorită. 

Citește și: Nicoleta Luciu, totul despre infidelitățile soțului ei. Cum stau, de fapt, lucrurile în căsnicia ei cu afaceristul de la Miercurea Ciuc

„Nicoleta va pleca împreună cu copiii și cu soțul său în Croația. Acolo vor sta toată vara, așa cum fac în fiecare an, după ce se termină școala. Nu au casă acolo, dar își închiriază o locuință încăpătoare, unde beneficiază de toate condițiile.

Petrec mult timp pe mare, pe un yacht care însă nu e al lor, așa cum s-a scris.

Copiilor le place foarte mult acolo, ca și celor doi soți”, a precizat o persoană apropiată de familia Nicoletei Luciu, relatează  Cancan.