Decizia dura pe care a luat-o Gabi Cristea in legatura cu catelul ei! Prezentatoarea de la "Te vreau langa mine" o va pune in aplicare imediat dupa Anul Nou!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:52

Gabriela Cristea a luat o decizie in ceea ce priveste “educatia” cainelui adoptat de ea si Tavi Clonda.

Imediat dupa Anul Nou, prezentatoarea de la “Te vreau langa mine” va cauta un antrenor pentru catel. Din septembrie, Gabi si Tavi au devenit parintii unui catel, un ciobanesc german, pe care l-au botezat Oxford. Timpul a trecut, iar patrupedul s-a marit, asa ca are nevoie de antrenamente speciale.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16773391/1/media-141890438125484300.jpg
“Am vorbit cu Tavi si am hotarat ca, imediat dupa Revelion, sa ne ducem cainele la un antrenor specializat si sa ii facem un dresaj ca la carte! Am fi facut acest lucru mai devreme, insa este imposibil, intrucat, avem deja stabilite niste vizite de Craciun

la munte, la parintii si la sora lui Tavi. E adevarat ca pentru Anul Nou, nu am decis inca nimic, dar, cu siguranta, vom fi implicati in multe actiuni, ori cantari, ori intalniri cu prietenii apropiati! Asa ca, vom astepta o luna si, pe urma, ciobanescul nostru va fi bagat la un cantonament zilnic cu o persoana calificata”, a declarat vedeta pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii