DECIZIA Elenei Udrea care a SOCAT PDL-ul. A demisionat pentru a se inscrie in alt partid politic

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 13 oct 2020, 06:35

Deputatul Elena Udrea i-a transmis telefonic secretarului general al PDL, Gheorghe Flutur, ca a demisionat din partid.

Elena Udrea va merge la Partidul Miscarea Populara, informeaza Mediafax.

" Doamna deputat Elena Udrea a fost invitata la sedinta BPN al PDL de sambata, 1 februarie, in temeiul articolului 29 din Statutul PDL, inca din dimineata zilei de 30 ianuarie, pentru a explica pozitiile sale publice la adresa deciziilor luate in cadrul partidului. Doamna deputat Elena Udrea a refuzat invitatia iar ulterior si-a anuntat demisia din PDL.

Partidul Democrat Liberal nu poate decat lua act de demisia doamnei Udrea si de refuzul acesteia de a avea o discutie deschisa cu conducerea partidului din care a facut parte", se arata intr-un comunicat al PDL remis, joi, agentiei Mediafax.

Intrarea Elenei Udrea in Partidul Miscarea Populara a fost anuntata oficial, joi, presedintele PMP, Eugen Tomac, spunand ca aceasta este" unul dintre cei mai puternici oameni politici din zilele noastre".

" La o zi dupa ce ne-am inregistrat oficial, dupa un parcurs destul de lung, fortele de dreapta dau un semnal destul de clar ca proiectul politic care poarta aceste stindard, promovat de presedintele Traian Basescu, prinde radacini", a spus Tomac la inceputul conferintei de presa sustinute impreuna cu Elena Udrea.

Eugen Tomac a mai spus ca este bucuros sa anunte ca "unul dintre cei mai puternici oameni politici din zilele noastre" se alatura PMP.

" Elena Udrea devine incepand de astazi membru al PMP", a adaugat Tomac.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Surse politice declarat anterior agentiei Mediafax ca Elena Udrea, care a instiintat joi conducerea PDL ca demisioneaza din partid, va merge la Partidul Miscarea Populara.

Surse democrat-liberale declarasera pentru Mediafax ca deputatul Elena Udrea i-a transmis telefonic secretarului general al PDL, Gheorghe Flutur, ca a demisionat din partid.

 

 

Taguri: