Decizia la care nimeni nu se aștepta! Dana Rogoz își ia fetița și pleacă din țară

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 20 iul 2022, 14:30
Dana Rogoz a făcut mărturisiri despre întoarcerea în Slovacia alături de fiica sa!

Dana Rogoz pleacă din România cu fiica sa. Timp de o lună de zile, frumoasa actriță va sta departe de soțul ei, dar și de fiul ei, Vlad.

Dana Rogoz este astăzi una dintre cele mai cunoscute vedete din showbizul românesc. A debutat în TV încă de pe vremea când era doar o copilă. Este o femeie împlinită, are o carieră de invidiat ca actriță și femeie de afaceri, dar și o familie frumoasă. 

Dana Rogoz pleacă din România cu fiica sa

Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, Dana Rogoz a vorbit despre proiectele pe care le are în curs. Vedeta a mărturisit că este nevoită să plece în Slovacia, pentru a continua

filmările pentru lungmetrajul în care va juca.

Dana Rogoz a mărturisit ca va sta departe de Vlad, fiul ei, dar și de soțul ei, o lună de zile, cea mai lungă perioadă de până acum. Vlad va rămâne acasă, împreună cu tatăl lui, deoarece, din cauza condițiilor actuale, nu pot călători toți.

”Luni mă întorc, împreună cu Lia, în Slovacia, pentru continuarea filmărilor pentru lungmetraj.

De data aceasta vom sta o luna departe de băieți și când stau și mă gândesc, proiectez, fac scenarii, realizez că nu va fi ușor. 
Dar o iau pas cu pas. Pe timpul filmărilor, adică efectiv cât sunt la cadru, o persoana din echipa filmului va sta cu Lia, aproape de mine. Exact așa s-a întâmplat și la filmările dinainte de Crăciun, când ea era lângă mine, într-o rulota, ca să o pot alăpta și să îi pot fi aproape la nevoie.
Practic, după fiecare dublă trasă, eu fugeam spre rulota, la Lia mea”
, a declarat Dana Rogoz .

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Dana Rogoz, despre Andreea Bălan: „Când știi că femeia era să moară la naștere, pe tine te interesează dacă alăptează sau nu?!?”

De menționat este că la plecarea anterioară a Danei Rogoz și a fiicei în Slovacia, Vlad, fiul ei, a plâns în hohote, la despărțire.

„Plecăm în Slovacia. După foarte multe amânări, din februarie și până acum, într-un final plec spre Slovacia pentru filmarea unui lungmetraj străin, în care joc unul dintre rolurile principale. Și pentru că încă o alăptez pe Lia, am ales să călătorim împreună. Îmi 

doresc să avem parte de o experiență frumoasă, despre care să ii pot povesti cu bucurie Liei, peste ani. Și că să fie și mai grea plecarea, Vlad a plâns in hohote la despărțire… offf! Să ne țineți pumnii!”, a spus Dana Rogoz la vremea respectivă.

Citeste si: Dana Rogoz, reactie dura la adresa celor care au transmis stirea falsa despre moartea actorului Marian Ralea, in aceasta dimineata! "Cine a scris 'stirea' asta e un prost, un imbecil! Am vorbit adineauri cu Marian Ralea si e foarte bine!"

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.