Decizia luată de Rebecca după despărțirea de Antoni: „Unde e dragostea”. Concurenta a pus fanii emisiunii “Casa Iubirii” pe jar

Autor: Diana Bostan

Rebecca a postat un mesaj cu subînțeles pentru Antoni.

Sursa: Instagram: Rebecca Toma

Rebecca de la "Casa Iubirii" a stârnit speculații intense în rândul fanilor săi după ce a postat un videoclip pe TikTok. Internauții s-au dus imediat cu gândul la Antoni.

Rebecca de la "Casa Iubirii" pare să-și dorească o împăcare cu Antoni. Cei doi au pus punct cunoașterii, însă sentimentele brunetei nu au fost date uitării.

Citește și: Virginia va lua o decizie radicală în privința lui Moldo! „Nu e chestia aia!” Aflați cum va reacționa concurentul și ce se va întâmpla în Casa iubirii, miercuri, 7 august, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Concurenta a postat un mesaj cu subînțeles pentru Antoni

În videoclipul recent publicat, Rebecca apare fredonând versurile unei melodii de dragoste, iar internauții s-au dus imediat cu gândul la Antoni, fosta ei cunoaștere. Versurile alese reflectă regretul, dar și dorința de împăcare. 

Melodia aleasă de Rebecca are un text emoționant: „Uite-ne, uite-ne cum uităm de noi când ne privim/ Dacă ne potrivim, de ce ne împotrivim/ Unde e dragostea când ne facem că nu simțim”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Citește și: „Îmi dau ecusonul jos și gata”. Rebecca, ieșire nervoasă în gala de duminică, 4 august, a emisiunii “Casa iubirii”. Ce a făcut-o pe brunetă să izbucnească în lacrimi

Comentariile de pe TikTok nu au întârziat să apară, iar majoritatea fanilor și-au exprimat dorința ca Rebecca și Antoni să se împace. „Oare e cu dedicație?”/„De ce nu te împaci cu Antoni?”/ „Bravo și felicitări pentru faptul că ești atât de puternică”.

Rebecca și Antoni au pus punct cunoașterii

În urmă cu câteva săptămâni, Rebecca și Antoni se înțelegeau de minune. Cei doi arătau lumii că între ei există o dragoste adevărată și că își doresc din toată inima să formeze un cuplu. Din nefericire, totul s-a schimbat într-o secundă. De la declarații de dragoste și apropieri tandre, cei doi concurenți din Casa iubirii au ajuns să pună punct cunoașterii, iar acum se ceartă și se jignesc. 

Citește și: Rebecca de la “ Casa Iubirii”, mesaj cu subînțeles pentru Antoni: „Va veni la mine”. Există sau nu șanse de împăcare între cei doi concurenți

În urmă cu o săptămână, Rebecca și Antoni au avut parte de un adevărat scandal. Sătul de atitudinea brunetei, Antoni a răbufnit și a pus-o la zid, fără să mai arate pic de compasiune față de cea pe care credea că o iubește.