Decizia luată de Simina la aproape o săptămână de când a devenit mamă: "Mă reapuc de..."

Autor: B.H.
Actualizat: 25 ian 2021, 20:25

În urmă cu aproape o săptămână, Simina a devenit mamă pentru prima oară, iar acum, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a luat o decizie importantă.

În timp ce multe mămici se simt copleșite de noul rol imediat ce aduc pe lume un copil, Simina pare foarte relaxată atunci când vine vorba despre acest aspect.

Chiar dacă Dominic o solicită destul de mult, chiar ea mărturisind că nu reușește să doarmă pentru că cel mic se trezește în timpul nopții, Simina a luat acum o decizie importantă.

Citeste si: Bianca e disperata: Livian refuza sa se impace cu ea. Cine sare in ajutorul Biancai?

Decizia luată de Simina la aproape o săptămână de când a devenit mamă: "Mă reapuc de..."

Pentru că acum stă mai mult acasă și se ocupă doar de îngrijirea băiețelului ei, Simina a decis că poate folosi această perioadă pentru a-și exersa tehnicile de machiaj. 

Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a hotărât să pună în practică tot ce a învățat la cursurile de machiaj, astfel că nu a mai stat pe gânduri, și-a comandat un set complet de pensule și este pregătită să înceapă cu tehnica automachiajului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Vreau să vă zic că, după cum știți, eu am făcut un curs de make-up, doar că nu am prea avut chef, nu puteam să stau în picioare prea mult pentru că mi se umflau picioarele când eram însărcinată, dar acum că sunt acasă, m-am gândit să mă reapuc de machiaj și să nu pierd toate cursurile. M-am gândit să încep prin automachiaj.", a spus Simina.

Citeste si: Cum a reacționat Ella după ce Jador a postat un mesaj pentru Georgiana? A fost o adevărată lovitură pentru ea: "Am dăruit iubire și respect unei persoane care nu merită"

Cum se descurcă Simina și Alex Zănoagă în rolul de părinți? Mesajul postat în miez de noapte

Simina și Alex Zănoagă au devenit părinți pentru prima oară, l-au adus pe Dominic acasă, dar abia abia acum începe greul.

Ce mesaj au postat cei doi în miez de noapte?

După ce l-au adus pe Dominic de la maternitate, cei doi foști concurenți de la" Puterea Dragostei" le-au dezvăluit celor ce îi urmăresc pe instagram cum se descurcă în noua postură. Se pare că lipsa odihnei din timpul nopții deja le pune probleme serioase, iar ca dovadă a acestui lucru stă mesajul postat de Simina în miez de noapte.

"Ce faceți? Noi dormim cu ochii deschiși. Ne-a trezit, a păpat Dominic, l-am schimbat și acum doarme, dar noi nu. Acum așteptăm pentru că în două ore jumate- trei se trezește din nou.", a povestit Simina într-un story.

"Eu mă pun să dorm, nu știu ce faci tu.", a completat-o Alex.

Citeste si: Emoții mari pentru Simina de la Puterea dragostei la scurt timp de la naștere. ”Va ajunge iar la spital”. DECLARAȚII EXCLUSIVE

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.