Decizia lui Joe Jonas și Sophie Turner după ,,patru ani minunați de căsnicie''. Ce au transmis cei doi

Author: Diana Ghita
Actualizat: 06 sep 2023, 22:35

Ce au transmis Joe Jonas și Sophie Turner

Sursa: Instagram

Două mari celebrități, Joe Jonas și Sophie Turner, au divorțat. Potrivit People, bărbatul ar fi făcut primul pas în ceea ce privește separarea lor.

Joe Jonas ar fi fost cel ce a înaintat cererea de divorț, la tribunalul din Miami-Dade, Florida.

Citește și: Mariajul lui Joe Jonas și Sophie Turner a ajuns la final. Joe Jonas a început să consulte diferiți avocați de divorț

Cine sunt Joe Jonas și Sophie Turner

Joe Jonas a devenit cunoscut în rândul publicului larg după ce s-a remarcat ca actor principal în numeroase seriale și filme produse de Disney Channel, în care a jucat alături de frații săi, Nick și Kevin.

De asemenea, debutul pe scenă la avut în calitate de cântăreț în trupa formată împreună cu ceilalți doi frați. După ce și-au lansat, recent, al șaselea album, cei trei se află, acum, într-un turneu în SUA.

Sophie Turner este, și ea, o figură cunoscută la nivel internațional. Aceasta a jucat opt sezoane în rolul Sansei Stark, din renumitul serial „Game of Thrones”.

Totodată, actrița a interpretat-o și pe Jean Grey în „X-Men: Apocalypse” şi „Dark Phoenix”.

Cele două celebrități s-au cunoscut în anul 2016 și s-au căsătorit în 2019, după ce au încheiat un contract prenupțial. În prezent, Joe și Sophie sunt părinții a două fete, în vârstă de 3 și, respectiv, un an și două luni.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Joe Jonas, asaltat de fane in Spania

Decizia lui Joe Jonas și Sophie Turner

În cererea de încheiere a căsniciei, depusă marți, 5 septembrie, Jonas a cerut custodia comună a celor două fetițe, dar a menționat și faptul că speră ca termenii acordului semnat înainte de nuntă să fie respectați.

Astăzi, 6 septembrie, fostul cuplu a postat pe Instagram un mesaj în care a transmis faptul că separarea a survenit de comun acord. Astfel cei doi au destrămat zvonurile referitoare la motivul despărțirii.

Totodată, potrivit anunțului publicat în mediul online, atât Sophie, cât și Joe își doresc să nu le fie încălcată intimitatea.

„După patru ani minunaţi de căsnicie, am decis de comun acord să punem capăt mariajului nostru pe cale amiabilă.

Există multe naraţiuni speculative cu privire la motive, dar, cu adevărat, aceasta este o decizie unită şi sperăm sincer că toată lumea poate respecta dorinţele noastre de intimitate pentru noi şi pentru copiii noştri.”,  a fost mesajul postat de Joe și Sophie pe conturile personale de Instagram.

Citește și: Joe Jonas si Ashley Greene, din nou impreuna?