Decizia neașteptată luată de Alexandra de la „Casa iubirii”, după ce Patrick a refuzat-o definitiv! Fanii sunt îngrijorați

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 01 aug 2024, 22:27

Alexandra de la ”Casa iubirii” și-a oprit comentariile pe Instagram.

Sursa: Instagram: Alexandra Stan

Alexandra, una dintre participantele la emisiunea „Casa Iubirii”, a luat o decizie surprinzătoare după ce Patrick a refuzat-o definitiv.

În urma acestui refuz, Alexandra a decis să oprească comentariile pe contul său de Instagram. Fanii au speculat că această măsură a fost luată fie din cauza comentariilor legate de Patrick, fie din cauza comentariilor răutăcioase pe care aceasta le-a primit în ultima perioadă.

Citește și: Virginia, uluită de gestul lui Patrick! Concurentul a chemat-o în camera roșie! Iată ce și-au spus cei doi concurenți! „Nu am dezvoltat sentimente pentru el”

Alexandra de la ”Casa iubirii” și-a oprit comentariile pe Instagram

Decizia Alexandrei de a bloca comentariile a stârnit numeroase reacții din partea urmăritorilor săi, care și-au exprimat îngrijorarea cu privire la starea ei emoțională. Deși concurenta nu și-a motivat decizia, fanii s-au gândit că totul ar avea legătură cu refuzul lui Patrick.

Citește și: Robi, gest uluitor la adresa Juliei! Concurentul a invitat-o la dans! „Nu-mi plac falsitățile astea!” Iată cum a reacționat Julia și de ce și-a stăpânit cu greu lacrimile

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Pentru a se feri de comentariile răutăcioase, Alexandra a demonstrat astfel că își prioritizează fericirea și bunăstarea. Patrick și Alexandra au avut o discuție în camera roșie, discuție în urma căreia concurentul a decis să oprească orice interacțiune cu Alexandra, menționând că nu-și dorește nimic amoros cu aceasta.

Alexandra a intrat în ”Casa iubirii” cu gândul de-al recuceri pe fostul ei iubit, pe Gagea, însă în cele din urmă bruneta a fost fermecată de Patrick.

Cu toate acestea, concurentul nu-și dorește nimic amoros cu aceasta, spre dezamăgirea ei.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!