Decizia neașteptată pe care a luat-o Cosmin în privința Juliei: "Te vede cu alți ochi" Nu ratați un episod incendiar luni, 9 octombrie, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D

Author: Diana Tilă
Actualizat: 08 oct 2023, 20:00

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc luni, 9 octombrie, la Kanal D.

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Cosmin ia o decizie neașteptată, care o va lăsa pe Catinca fără cuvinte. Laurențiu se va apropia, din nou, de Lorena. Iată ce urmează să se întâmple între cei doi concurenți.

Citește și: Antoni și-a luat inima-n dinți și a hotărât să se apropie din ce în ce mai mult de Larisa, după plecarea lui George din Casa iubirii! Iată ce replici neașteptate a lansat tânărul și cum a reacționat Larisa! „Nu i-aș cere să mă ia în brațe!”

Ce decizie a luat Cosmin?

Cosmin și Catinca au fost într-o cunoaștere, însă concurentul și-a dat seama că nu se simte suficient de atras de aceasta. Astfel, tânărul a decis să se orienteze către Julia.

În ediția de luni, 9 octombrie, Cosmin îi mărturisește Juliei că își dorește să interacționeze în continuare cu ea. Însă, Catinca este vizibil afectată de decizia concurentului.

Citește și: Bianca și Ionuț au trecut la alt nivel al relației lor! Iată cum a reacționat Radu și ce acuzații a lansat la adresa celor doi concurenți! „Mie mi s-a părut totul plănuit!”

Cosmin: ''Cu siguranță o să mai interacționăm de acum încolo.''

Laurențiu: "Julia, Cosmin mi-a zis că te vede cu alți ochi.''

Larisa: "La ce concluzie ați ajuns? Ați putea avea o relație neserioasă sau nu?"

Julia: "Eu zic să vedem prima dată date-ul și după..."

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ce urmează să se întâmple între Laurențiu și Lorena

Lorena și Laurențiu fac noi pași spre împăcare.

Cei doi își fac noi mărturisiri care îi fac să devină mai apropiați și chiar să se sărute.

Laurențiu:'' Ți-e dor de mine?''

Lorena:'' Am spus înainte că da. Tot timpul mi-a fost dor, indiferent de situație.''

Laurențiu:'' Mie mi-e foarte dor. Chiar și când eram rău îmi era dor de tine.''

Citește și: Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de luni, 9 octombrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.