Decizia neașteptată pe care a luat-o Viviana Sposub după împăcarea cu George Burcea. L-a lăsat acasă și a părăsit Capitala „Vreau să mă bucur de toată această perioadă în care voi sta cu copiii”

Author: Diana Bostan

Viviana Sposub a plecat de acasă

Sursa: Instagram- Viviana Sposub

Viviana Sposub și George Burcea au decis să revină la sentimente mai bune și să de-a încă o șansă relației. Deși s-au împăcat, Viviana a luat avionul și a părăsit Bucureștiul.

Imaginile cu Viviana Sposub și George Burcea au luat prin surprindere pe toată lumea. Cei doi s-au împăcat, însă prezentatoare a plecat de acasă.

Viviana Sposub a plecat de acasă

După o relație de trei ani, Viviana și George Burcea au fost despărțiți pentru câteva săptămâni. În această perioadă cei doi au realizat că nu pot sta unul fără celălalt și au decis să-și mai acorde o șansă.

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat? Cum au fost surprinși actorul și frumoasa brunetă

Imediat după împăcare, Viviana s-a urcat în avion și a părăsit Capitala. Nu, nu este vorba de o nouă ceartă, ci de o nuntă la care Viviana a luat parte, la Reșița. Fosta asistentă TV și-a ținut urmăritorii la curent pe tot parcursul evenimentului, iar ținutele sale au atras toate privirile nuntașilor.

Imediat după nuntă, șatena s-a reîntors acasă la George Burcea.

Citește și: Cine este bărbatul alături de care s-a afișat Viviana Sposub! Este prima apariție cu altcineva de la despărțirea de George Burcea

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Viviana s-a îndrăgostit de New York, a plecat plină de speranțe din țară.

Voia să lucreze acolo în showbiz, să-și croiască un viitor, să ajungă cineva. (…). Mai apoi, contractul lui George s-a terminat și au fost nevoiți să se întoarcă în România, nu aveau cum să-și permită să mai rămână pe banii lor acolo.  Vivianei nu i-a convenit, a simțit că nu a avut suficient timp pentru a-și îndeplini visul. A fost convinsă că dacă ar mai avea timp, ar reuși.
George, pe de altă parte, își dorea să se întoarcă în România la fetele lui. De aici s-a produs ruptura”,
 a povestit un apropiat al cuplului despre ruptura celor doi, pentru  cancan.ro.

George Burcea a petrecut timp cu fetițele sale

Actorul nu și-a dorit să rămână în SUA, motivul principal fiind distanța de fetițele sale. George Burcea își dorește să fie implicat în viața lor și să petreacă cât mai mult timp împreună.

Citește și: „Nu mai poate să doară”. Cum procesează George Burcea despărțirea de Viviana Sposub. Cei doi s-au separat acum mai bine de trei săptămâni

George Burcea a fost plecat în vacanță cu fetițele sale, acolo unde au avut parte de mai multe activități și s-au deconectat total de la haosul din Capitală.

Citește și: Viviana Sposub a făcut anunțul după despărțirea de George Burcea: „Iubesc” Cu ce își ocupă timpul frumoasa brunetă

„Am fost cu fetele într-o mini-vacanță, la munte, la Ferma Dacilor, la tabăra de canto a lui Cezar Ouatu. Ne-am simțit foarte bine, am stat o săptămână. Acolo te deconectezi de toate, mănânci direct de la sursă. S-au implicat și ele în activități, au stat cu ceilalți copii. Vreau să mă bucur de toată această perioadă în care voi sta cu copiii”, a spus George Burcea, în exclusivitate pentru  CANCAN.RO