Decizia radicală luată de Antoni. Ce se întâmplă cu relația cu Rebecca! „Dacă vrei să mă accepți așa, bine, dacă nu, ceau!”. Aflați ce se va întâmpla între cei doi concurenți în ediția de vineri, 12 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 12 iul 2024, 16:03

Ce se va întâmpla între Antoni și Rebecca

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de vineri, 12 iulie, atmosfera se anunță a fi una tensionată în „Casa iubirii”, întrucât unii concurenți vor avea discuții extrem de aprinse.

Printre cei ce își vor arunca replici acide se vor număra Sebastian, Roberta, Rebecca și Antoni. Roberta nu va mai suporta ca fostul ei iubit să o trateze cu superficialitate, iar Antoni va răbufni în urma presiunii puse de iubită asupra lui.

Ce se va întâmpla cu Sebastian și Roberta

După ce Sebastian a încercat să o evite pe Roberta cât de mult a putut, în cele din urmă acesta se va arăta dispus să discute cu ea, însă fetei i se va părea că acesta îi vorbește de

sus.

Sebastian: „Hai! Putem purta o conversație?!”.

Roberta: „Nu mă lua așa! Dacă știi să vorbești frumos, port, dar tu nu mă lua așa cu figurile astea pe mine, că mă ia capul și fac pe aici nu știu ce!”.

Concurentul se va arăta foarte surprins de felul în care îi va răspunde fosta lui parteneră: „Dar ce înseamnă atitudinea asta?”.

Citește și: Sebastian explodează de nervi din cauza Robertei! „Te-a băgat cineva în seamă?”. Gestul controversat al concurentului față de fosta lui iubită i-a surprins pe toți

Însă aceasta se va menține fermă pe poziții și îi va ține piept, în continuare, lui Sebastian, pe care îl atenționează să vorbească frumos cu ea, ca de la egal la egal, fără să o ia peste picior: „Păi nu veni cu d-astea, că și eu pot să-mi ies din fire, ori vorbești frumos cu mine, ori nu”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Gabriela Cristea traversează o perioadă dificilă cu fiica sa, Victoria! Cu ce dificultăți se confruntă: „Mi s-a rupt sufletul când copilul meu a țâșnit și a venit direct către brațele mele.”

Ce decizie va lua Antoni, în privința relației cu Rebecca

Între timp, Antoni și Rebecca vor avea, și ei, o discuție foarte aprinsă. Tânărul se va simți depășit de certurile continue pe care le are cu iubita lui și va simți că cedează: „Nu-i ok câte discuții avem! Nu-i ok!”.

Rebecca, foarte confuză, îl va întreba pe partenerul ei: „Vrei să pleci? Ce ai?”.

Însă întrebarea brunetei îl va agita și mai tare pe Antoni, care nu mai suportă să-i fie interpretate fiecare gest și fiecare mișcare.

Citește și: Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Rebecca, dar ce nu pot să fac? Pot să mă uit într-o direcție? Pot să fac ceva? Pot să respir? Nu este normal, frate! Nu am voie să mă uit într-o direcție. Pur și simplu m-am uitat acolo, nu înseamnă că vreau să mă duc acolo, nu înseamnă că vreau să fac ceva.

Nu este normal! Nu pot. Ăsta e felul meu, dacă vrei să mă accepți așa, bine, dacă nu, ceau!”,  îi va spune tânărul iubitei lui.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: