Decizia radicală luată de Georgiana Lobonț în privința sarcinii! Este obligatoriu să facă asta: „Nu mi-a dat medicul”

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 15 iul 2023, 14:50

Când se va mări familia Georgianei Lobonț?

Sursa: Facebook Georgiana Lobonț

Artista Georgiana Lobonț a anunțat pe rețelele de socializare că așteaptă al treilea copil alături de soțul ei, Rareș Ciciovan.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan sunt extrem de fericiți deoarece familia lor se va mări, aceasta fiind însărcinată pentru a treia oară. Artista a dezvăluit să soțul ei a plâns atunci când a aflat această veste ce le-a schimbat viața.

Citește și: Georgiana Lobonț este însărcinată! Nașa lui Armin Nicoară urmează să devină mamă pentru a treia oară: „Nu ne vine să credem!”

Când se va mări familia Georgianei Lobonț?

Georgiana Lobonț și-a anunțat admiratorii că este însărcinată și așteaptă cu nerăbdare momentul în care aceasta va aduce pe lume al treilea-a copil al familiei pe care artista o are cu Rareș Ciciovan. Aceasta a dezvăluit că este nevoită să facă anumite schimbări în cariera ei din cauza acestei perioade fericite din viața ei, iar una dintre cele mai mari schimbări este anularea turneului din America.

Motivul pentru care artista a decis că este mai bine să amâne acest turneu din America este lungul zbor pe care Georgiana Lobonț ar trebui să îl relizeze pentru a ajunge la concerte. Turneul ar fi avut loc la sfârșitul lunii ianuarie până la mijlocul lunii februarie, iar cum aceasta este însărcinată în 5 luni, în luna martie ar trebui să aibă loc nașterea.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Doar turneul din America o să îl anulăm, pentru că nu mi-a dat medicul încă termenul de naștere, dar, teoretic, dacă sunt în cinci săptămâni, adică o lună și un pic, ar trebui să nasc undeva în luna martie și turneul ar fi la sfârșit de luna ianuarie, până la mijlocul lunii februarie și nu am cum să zbor cu avionul atât de multe ore. Risc să nasc.

Nu e ok, nu ai voie, nu te lasă, nu e legal să zbori după a șaptea lună”, a declarat Georgiana Lobonț în cadrul unei emisiuni, potrivit spynews.ro

Citește și: Georgiana Lobonț a pierdut 50.000 de euro: „L-am dat în judecată”. Artista a fost escrocată de o persoană recomandată în mediul online

Primele imagini cu burtica artistei

Georgiana Lobonț alături de soțul ei și cei doi copii pe care cei doi îi au mers într-o vacanță la Marea Neagră, acolo unde a realizat mai multe fotografii alături de familie în care să se vadă minunea pe care o poartă în pântece. Atunci când se afla la Constanța, artista a mers la un control pentru a monitoriza minunea care crește în pântecul ei. 

După acest control medical, Georgiana Lobonț a postat pe rețelele de socializare fotografii cu prima ecografie a bebelușului ei din burtică, alături de un mesaj emoționant.

„Am trăit o imensă bucurie azi în cabinetul domnului doctor! Ne-a confirmat că în burtica mea este un puiuț de om. Încă tot nu îmi vine să cred...”, a scris artista la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa de Instagram. 

Citește și: Georgiana Lobonț, adevărul despre presupusul divorț de Rareș Ciciovan. Ce sfat i-a dat soțul ei: "Ar fi cel mai bun lucru pe care l-am putea face"