Decizia radicala pe care a luat-o cea mai frumoasa castigatoare "Bravo, ai stil!" Ce face si cum arata acum Iuliana Doroftei

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 03 feb 2021, 10:10
Iuliana Doroftei s-a mutat la Londra
Sursa: Instagram

Iuliana Doroftei este de departe cea mai frumoasa castigatoare a emisiunii "Bravo, ai stil!" de pana acum.

Concurenta care a facut un cuplu fashion cu Emiliana  pana la jumatatea sezonului trei "Bravo, ai stil!" a hotarat sa se mute intr-una din cele mai mari capitale ale modei si anume Londra.

Iuliana Doroftei se invarte in cele mai exclusiviste cercuri din Londra!

Citeste si: Andreea Tonciu, cu ochii in lacrimi: "Da, este adevarat! Si fetita plange". Ce a recunoscut concurenta in legatura cu Daniel Niculescu

Dupa ce a castigat trofeul "Bravo, ai stil!" si alte numeroase premii de frumusete din tara si strainatate, Iuliana a facut un pas uroas in cariera ei de model. A plecat in Anglia unde isi desfasoara proiectele fashion in care este implicata in calitate de model.
Insa pana sa ajunga in Londra, se poate spune ca Iuliana a vazut deja o mare parte a lumii cu contractele pe care le-a obtinut pentru diverse sedinte foto.



Cat despre viata personala, Iuliana a fost mereu foarte rezervata si nu a facut niciodata dezvaluiri despre cel care i-a furat inima.

Din fotografiile pe care le posteaza pe retelele de socializare, se vede ca Iuliana are acces la cele mai exclusiviste locuri unde doar membrii de elita ai vietii sociale din Londra au acces. Ba mai mut, se pozeaza in cadre luxoase unde doar politicieni si vedete de prima mana au acces.
In plus, Iuliana foloseste doar masini de lux pentru a se deplasa in capitala Angliei.



Cat despre frumusetea ei, nu mai incape dubii ca fosta castigatoare  are toate atuurile pentru a fi pe marile podiumuri. Insa, la un moment dat a fost certata de catre fanii ei pentru faptul ca a cam exagerat cu buzele pe care si le-a marit prea mult avand in vedere ca ea era oricum frumoasa cu tot ce a inzestrat-o Mama Natura.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Premiera la „Bravo, ai stil! Celebrities”!  Defilare... la indigo! Ce vor avea de spus juratii si cine sunt cele doua concurente indraznete?

Iuliana Doroftei si-a modificat buzele! Cum arata castigatoarea sezonului trei "Bravo, ai stil!"

Anul trecut, Iuliana a trecut printr-o aventura pe care nu o va uita prea recent in timp ce se afla la un shooting in Sri Lanka. Un adevărat masacru a avut loc în Sri Lanka, în ziua de Paşte. Guvernul a declarat stare de asediu, după ce trei biserici catolice din Colombo, Negombo şi Batticaloa şi trei hoteluri de lux din zona capitalei Colombo au fost ţintele unor atacuri cu bombă.

În explozii au pierit cel puţin 290 de persoane şi au fost rănite în jur de 500.

Citeste si: Theo Rose, in lacrimi la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Cantareata a apelat la terapie pentru a trece mai usor peste aceasta perioada dificila din viata sa!

"Acum câteva minute am aterizat la Doha. Am plecat din Sri Lanka imediat după atentate. A fost groaznic! Şoferilor noştri le-au murit foarte mulţi membri din familie, iar atmosfera era greu de descris în cuvinte, apăsătoare, înnăbuşitoare...A fost cod roşu de urgenţă, au oprit reţelele de socializare ca să evite propagarea ştirilor false, n-am putut să comunicăm cu nimeni", a povestit Iuliana.