DECIZIA SFASIETOARE la care au ajuns doi parinti saraci pentru a putea plati tratamentul fiicei lor BOLNAVE de CANCER. Ti se RUPE sufletul cand afli!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 sep 2020, 22:15

Un cuplu din China a luat o hotarare socanta pentru a putea face rost de bani pentru tratamentul fiicei lor, bolnava de leucemie.

Cei doi parinti au doi copii gemeni, un baiat si o fata. Baiatul este perfect sanatos, insa, fata e grav bolnava. Are leucemie, iar daca nu face tratament cu chimioterapie, sansele de supravietuire sunt minine. Parintii au luat o decizie socanta!

Isi vand fiul pentru a face rost de bani pentru tratamentul fetei. Disperata, femeia sta pe strazile marilor orase din China cu un cacu fiul ei si un carton prin care anunta ca il vinde.

Mama, in varsta de 29 de ani, a declarat ca este singura sansa pentru ca amandoi sa supravietuiasca. In felul acaesta baiatul isi poate gasi o familie buna care sa aiba grija de el, iar cu banii primiti isi vor salva fetita care va creste alaturi de ei.

" Va muri cu siguranta daca nu facem rost de bani", a declarat plangand femeia pentru Daily Mail.

Povestea lor a facut inconjurul lumii! In ciuda tuturor eforturilor, nimeni nu s-a oferit sa-i cumpere fiul in schimbul achitarii tratementului de chimioterapie pentru celalalt copil.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Sursa foto: dailymail.co.uk

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.