DECIZIA SOC luata de un barbat la varsta de 81 de ani! Sotia L-A PARASIT cand a auzit ce vrea sa faca: "Ti-ai batut joc de mine"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:31

Foarte multi oameni incearca sa se simta cat mai bine in pielea lor, si pentru asta nu ezita sa isi faca tot felul de modificari la corpuri.

Dorinta unui barbat insa, care parea cat se poate de normal, i-a socat pe toti cunoscutii lui. Poate parea incredibil, insa el a decis sa isi faca operatie de schimbare de sex la varsta de, atentie, 81 de ani.

Pe numele lui James, omul spune ca inca de la varsta de 9 ani stia ca este prins intr-un corp strain, de barbat. I-a fost teama insa de aceste ganduri si si-a intemeiat astfel o familie.



S-a casatorit si a facut 3 copii. La 81 de ani el a decis insa ca nu mai poate trai in minciuna. S-a despartit de fosta sotie si a inceput procesul de schimbare.

Acum, dupa 4 ani, este extrem de multumit si poarta numele de Ruth Rose. Singurul lui regret este ca nu are sanii mai mari. Cum vi se pare decizia lui?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.