Decizie crunta luata de Gabriela Cristea in ceea ce o priveste pe Gabriela! In urma conflictului generat in emisunea de ieri, concurenta are securea deasupra capului! Afla ce anume s-a hotarat in privinta acesteia si cum a reactionat

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:27

Gabriela trece prin momente grele, dupa incidentul provocat de Mihai.

Conflictul iscat de Mihai si Gabriela, in timpul emisiunii de ieri, cand cei doi au avut ceva de impartit, i-a adus eliminarea lui Mihai, din cauza comportamentului agresiv fata de colega lui.

Gabriela Cristea si-a inceput emisiunea de astazi anuntand ca au venit pe adresa redactiei foarte multe mesaje referitoare la eliminarea lui Mihai, dar si la situatia Gabrielei, care a fost si ea la randul ei aspru criticata de telespectatori.

Prezentatoarea TV a anuntat ca Gabriela va fi eliminata din emisiune, insa cineva si-a manifestat dorinta de a veni la paravan sa o cunoasca abia sambata. Dar indiferent de ce decizie va lua aceasta in urma paravanului, va parasi emisiunea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Zilele

acestea m-am hoatarat ce se va intampla cu Gabriela! Pentru ca stiti ca mai mult decat orice, noi vrem sa le oferim oamenilor de aici din emisiuniea noastra sanse la viata, la fericire, o vom pastra pe Gabriela pana sambata! Indiferent de decizia pe care o va lua ea la paravan, ea va pleca din emisiune!", a spus Gabriela Cristea.

Iata ce reactie a avut Gabriela cand si-a auzit verdictul:

 

Taguri: