„Fiul meu e distrus pe viață”. Decizie de ultimă oră luată de soacra Anei Maria Vasiliu. Nu se știe dacă fostul concurent de la ”Puterea dragostei” va putea participa la înmormantarea soției

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 13 sep 2024, 14:12

Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată la Ploiești.

Sursa: Facebook: Gabriel VGA

Familia Anei Maria Vasiliu a decis unde va fi înmormântată tânăra. Mama lui Gabriel Vasiliu, soțul tinerei ucise în Olanda, a făcut dezvăluiri cutremurătoare.

Soția lui Gabriel Vasiliu, cunoscut din emisiunea „Puterea Dragostei”, va fi înmormântată la Ploiești, la dorința familiei sale, și nu la Rovinari, orașul natal al soțului ei, notează Fanatik. Această decizie a fost luată de părinții și frații tinerei, după ce crima care a avut loc în Olanda a șocat întreaga familie și i-a distrus pe cei apropiați.

Citește și: Sora Anei Maria Vasiliu, mesaj disperat în mediul online: „Vă rog din suflet” Ce îi imploră Larisa pe cei care distribuie poze cu sora ei

Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată la Ploiești

În prezent, rudele Anei Maria Vasiliu, împreună cu soacra sa, mama lui Gabriel Vasiliu, se ocupă de formalitățile necesare repatrierii trupului neînsuflețit. Însă procesul este îngreunat de circumstanțele tragice, iar momentul în care tânăra va fi adusă în țară și înmormântată rămâne încă incert. 

Citește și: Probleme cu înmormântarea Anei Maria Vasiliu. Familiile victimei și a fostului concurent Puterea Dragostei, dispută pe locul în care tânăra va fi înmormântată

Familia Anei Maria Vasiliu a decis ca aceasta să fie înmormântată la Ploiești, orașul său natal, și nu la Rovinari, localitatea de origine a soțului ei, Gabriel Vasiliu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Ana va fi dusă la părinții și frățiorii ei. Va fi înmormântată la Ploiești.  Formalitățile sunt pregătite de noi, aici. Așteptăm însă răspunsul de la sora fetei mele (n.r. nora). Ea este persoana de legătură. Momentan nu știm nimic, nu știm când va fi adusă în țară și când va fi înmormântată”,  a spus mama lui Gabriel Vasiliu, pentru Fanatik.

Gabriel Vasiliu este devastat de durere

Gabriel Vasiliu, aflat în prezent după gratii, este devastat de durere. Mama lui a mărturisit că acesta încă nu și-a revenit și speră să poată participa la înmormântare. 

Citește și: Ultimul mesaj public postat de Ana Maria Vasiliu pentru soțul ei, Gabriel. Câtă iubire... Ți se face pielea de găină: „Lumea din jur este rea...”

Băiatul meu e distrus pe viață. E încremenit de durere. La fel și noi, precum și familia din partea fetei mele (n.r. nora) și toți cei dragi ei. Toți sperăm ca la înmormântare să poată fi prezent și băiatul meu”, a mai dezvăluit mama lui Gabriel Vasiliu, pentru sursa menționată anterior.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.