DECIZIE de ultima ora la Survivor Romania 2021 dupa consiliul de nominalizare:"Urmeaza sa fac un anunt neplacut!" Cine sunt cei vizati?

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 21 iul 2022, 22:20
Daniel Pavel anunta decizie de ultima ora la Survivor Romania 2021
Sursa: Captură KANAL D

Daniel Pavel face un anunt surprinzator in cadrul consiliului de nominalizare si spune ca este unul neplacut pentru unii concurenti?

In ultima saptamana au avut loc momente pline de suspans si adrenalina in cadrul reality-ului Survivor Romania 2021. Doua concurente au parasit competitia, Alexandra Stan de la Faimosi si Marilena de la Razboinci. Cele doua au ales sa puna punct competitiei din motive medicale si psihice. Atat Marilena cat si Alexandra nu mai fac fata competitiei Survivor Romania 2021 si au ales sa fie acasa impreuna cu familiile lor si sa renunte la aventura din Republica Dominicana.

DECIZIE de ultim moment la Survivor Romania 2021

Citeste si: ELIMINARE surprinzatoare la Survivor Romania 2021 in consiliul de urgenta! Daniel Pavel a anuntat cine paraseste competitia:"Mi se rupe inima, insa...

Dupa editia incendiara de aseara in care cele doua concurente isi iau ramas bun de la coechipieri, au aparut noi alte situatii tensionate intre concurenti rezultand si o decizie de ultima ora pe care Daniel Pavel o face la sfarsitul consiliului de nominalizare de maine seara.

Insa, inainte de anuntul pe care Daniel il considera neplacut, noi evenimente au avut loc atat in tabara Faimosilor cat si in cea a Razboincilor, dar si pe traseul din timpul jocului de Imunitate. Astfel, Morosanu ii acuza pe zannidache si pe Sebastian ca sunt capul rautatilor in echipa Faimosilor :"Eu sunt un om realizat, tu esti un nimeni", i-a reprosat Moro lui Sebastian."Sebastian este un om foarte periculos...a
conchis, Morosanu.

Survivor Romania 2021. Jador, rafuiala de zile mari cu Starlin de la Razboinci

Citeste si: Eliminare neașteptată la Survivor România 2021, un concurent a fost DESCALIFICAT și va PĂRĂSI competiția: ''Drumul tau la Survivor Romania se opreste aici''

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador, pe de alta parte, nu isi doreste sa intre in nicio Alianta cu niciun grup din echipa Faimosilor, declarand faptul ca este suficient de puternic incat sa faca fata competitie si sa puna mana pe marele premiu de unul singur."N-am nevoie nici de Culita, nici de Moro, nici de Zanni, de nimeni. Nu vreau sa fac parte din grupul asta, din niciunul, de fapt. Sunt singur pe lume..."

Dupa astfel de declaratii si jocuri de culise din interiorul echipei, a venit momentul unui traseu extrem de greu, pe apa, in lupta pentru Imunitate. Insa nici acesta nu este lipsit de altercatii intre concurenti. Cei care nu se abtin si incep o rafuiala directa sunt nimeni altii decat Jador si Starlin. Desi pare o joaca intre ei, cei doi par a se lua la bataie, moment in care Jador  il impinge pe Starlin in apa.

Nici Starlin nu se lasa si ii face un repros dur Faimosului. 

Nu rata o editie incendiara din Survivor Romania 2021 maine seara de la ora 20:00 in care Daniel Pavel face un anunt cu totul surprinzator la finalul consiliului de nominalizare.

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.