Decizie definitivă în cazul accidentului provocat de Culiță Sterp! Artistul a scăpat de măsurile preventive: „Am avut pile la Dumnezeu”

Autor: Lavinia Medrea

Artistul a scăpat de măsurile preventive

Sursa: Instagram Culiță Sterp - colaj Kanal D

Instanța a luat o decizie în cazul accidentului provocat de Culiță Sterp în Cluj-Napoca. Iată toate detaliile!

Culiță Sterp, unul dintre cei mai apreciați artiști din România, este un bărbat norocos atât pe plan sentimental, cât și pe plan profesional. Are parte de o carieră înfloritoare și de o familie minunată.

Decizie definitivă în cazul accidentului provocat de Culiță Sterp

Acum mai bine de șase luni, Culiță Sterp a provocat un accident rutier în Cluj Napoca, trecând pe roșu și ignorând regulile de circulație.

De asemenea, a plecat de la locul accidentului, dar a fost prins de poliție și testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citește și: Poză rară cu părinții mamei Geta. Culiță Sterp a făcut publică o fotografie de colecție: "Cât de greu le-a fost bunicilor noștri"

După accident, Culiță Sterp a fost plasat sub control judiciar și nu a mai avut voie să plece din România.

De asemenea, a fost obligat să se prezinte în fața judecătorilor de fiecare dată când era chemat, dar și să se prezinte la IPJ Hunedoara, așa cum spunea programul de supraveghere.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din fericire pentru artist, instanța a decis revocarea controlului judiciar, astfel că acum poate pleca din România liniștit de acum încolo. 

„Revocă măsura controlului judiciar luată prin Ordonanţa din data de 18.11.2022 şi menţinută prin Încheierea penală nr. 293/28.12.2022, prin Încheierea penală nr. 46/17.02.2023, prin Încheierea penală nr. 110/07.04.2023 şi prin Încheierea penală nr. 165/26.05.2023 faţă de inculpatul S.N., trimis în judecată pentru săvârşirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Dispoziţiile prezentei încheieri privind revocarea măsurii controlului judiciar vor fi executorii la data rămânerii definitive.

Citește și: „La cum arată soțul tău, sigur s-ar uita după altele”. Logodnica lui Culiță Sterp, criticată în mediul online pentru numărul de kilograme

Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare”,  menționează hotărârea definitivă în cazul lui Culiță Sterp. 

Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar

În urmă cu o lună, Culiță Sterp a fost pe cale să scape de controlul judiciar după ce a primit o hotărâre asemănătoare. Măsura a fost atacată de instanță și nu a rămas în vigoare. Imediat după, cântărețul transmisese un mesaj emoționant.

„Am avut pile la Dumnezeu! Îți mulțumesc Tată pentru tot!”, a transmis, la acea vreme, Culiță Sterp.