Decizie fără precedent în dosarul Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, după ce au fost dați în judecată de Fisc. Ce gest neașteptat a făcut reclamantul

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 14 ian 2022, 19:37

Situație fără precedent în dosarul Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au fost dați în judecată de Fisc, în urmă cu un an, după ce firma lor a intrat în faliment. Ce s-a întâmplat, de fapt, în dosarul celor doi?

Decizie neașteptată în dosarul Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu. În urmă cu mai mulți ani, un specialist în insolvență i-a acuzat pe cei doi că ar fi folosit bani de la stat în scopuri proprii. De atunci, cazul a fost analizat de procurori, însă abia acum s-a luat o decizie.

Ce s-a întâmplat, de fapt, în dosarul Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, după ce au fost dați în judecată de Fisc

Dosarul în care sunt implicați cei doi este legat de ”SC Monica Columbeanu SRL”, societatea care a produs, în urmă cu mai bine de 15 ani, reality-show-ul despe viața luxuriantă a cuplului, și care a fost difuzată la un post național de televiziune. În anul 2009, când s-a tras linie, societatea celor doi ajunsese la datorii de aproape 300.000 de lei.

Se pare că lucrurile sunt în favoarea foștilor soți Columbeanu, specialistul în insolvență, care a decis să-i dea în judecată, s-a răzgândit. Monica Gabor și Irinel Columbeanu au reușit să scape de acuzațiile publice care le-au fost aduse în tot acest timp, specialistul luând decizia să renunțe la plângerea depusă la Tribunalul București.

Citeste si: Monica Gabor, gest neașteptat pentru Mr. Pink, de Crăciun. Ce surpriză i-a pregătit fosta doamnă Columbeanu iubitului ei

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Iată care a fost decizia magistraților: ”Ia act de renunţarea la judecarea cererii având ca obiect obligaţie de a face formulată de către reclamanta CII NICOLAE ELENA GABRIELA împotriva pârâţilor GABOR (fostă COLUMBEANU) MONICA şi COLUMBEANU ADRIAN-IRINEL”, potrivit Spynews.ro.

În urmă cu un an, firma condusă de Monica Gabor și fostul soț a intrat în faliment, după ce aceștia au fost dați în judecată de Fisc.

”Dispune intrarea în faliment prin procedura simplificată a debitorului SC MONICA COLUMBEANU MEDIA SRL. Constată că debitorul este dizolvat anterior formulării cererii introductive. Dă dispoziţie tuturor băncilor la care debitorul are disponibil în conturi să nu dispună de acestea fără un ordin al judecătorului sindic sau al lichidatorului judiciar, obligaţia de înştiinţare a băncilor revenindu-i lichidatorului judiciar. Dispune sigilarea bunurilor din averea debitorului, în sarcina lichidatorului judiciar.

Eventualele disponibilităţi băneşti vor fi păstrate într-un cont special de depozit bancar”.

Citeste si: Irinel Columbeanu, cadou surpriză pentru fiica sa și Monica Gabor. Ce le-a trimis fostul milionar în America

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?