Decizie istorică pentru SUA! Donald Trump a fost arestat. Fostul președinte s-a prezentat la o închisoare din Atlanta

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 25 mai 2024, 00:25

Donald Trump a fost arestat

Sursa: PixaBay

Fostul președinte Donald Trump a fost arestat pentru jumătate de oră, după ce a fost acuzat de tentativă de răsturnare a rezultatelor alegerilor prezidențiale din anul 2020, în statul Georgia.

Donald Trump s-a prezentat la o închisoare din Atlanta, acolo unde a avut de îndeplinit o serie de formalități judiciare.

Fostul președinte Donald Trump a mers la închisoare

Deși nu a rămas în arest, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii a fost nevoit să meargă la o închisoare din Atlanta pentru o fotografie de identificare și pentru a i se lua amprentele. 

Citește și: Trump și alte 18 persoane inculpate în ancheta privind alegerile!

Donald Trump a fost nevoit să plătească și o cauțiune în valoare de 200.000 de dolari, chiar și așa Trump nu este de acord cu decizia luată de judecători și consideră totul o parodie. Fostul președinte a fost cântărit și măsurat în închisoare.

Fotografia realizată a intrat în istorie, reprezentând prima fotografie judiciară făcută unui fost președinte american. Supărarea se citește pe chipul lui, fiind surprins cu sprâncenele încruntate. Acesta a fost trecut cu 1, 90 metri, 98 kg, păr blond şi numărul de înregistrare P01135809.

Citește și: Donald Trump a fost audiat pentru acuzațiile de influențare a alegerilor. Cum a pledat fostul președinte?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Donald Trump s-a prezentat la închisoarea din Atlanta condus de un convoi de securitate maximă, iar pentru a scăpa de închisoare a fost nevoit să plătească o cauțiune în valoare de 200.000 de dolari.

Donald Trump a reacționat în urma deciziei luate în acest dosar

Cred cu adevărat că este o zi foarte tristă pentru Statele Unite. Așa ceva nu ar trebui să se întâmple niciodată.

Ceea ce a avut loc aici este o parodie de justiție. Nu am greșit cu nimic.

Citește și: ,,Complot împotriva statului american", Donald Trump a fost inculpat pentru încercările de a influența rezultatul alegerilor prezidențiale din SUA, în 2020

Eu nu am greșit cu nimic. Și toată lumea știe asta. Nu am avut niciodată un asemenea sprijin.

Și asta e valabil și pentru ceilalți. Ceea ce fac ei este o interferență electorală, încearcă să intervină în alegeri”, a susținut fostul președinte republican Donald Trump.

Citește și: Un proces periculos pentru Trump!

În dosar au fost implicate alte 18 persoane, fiind nevoite să treacă și ele prin închisoarea din Atlanta. Chiar și așa, Donald Trump se afla în fruntea favoriților alegerilor primare republicane pentru alegerile prezidenţiale din 2024.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.