Decizie neașteptată în procesul de obținere a custodiei fiului sau, Kuzey, intentat de celebrul Ozcan Deniz împotriva fostei lui soții!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 dec 2021, 18:58

Ozcan Deniz, cele mai dificile momente din viata sa 

Sursa: Instagram Ozcan Deniz

Ozcan Deniz trece prin cea mai dificilă perioadă a vieții sale deoarece a tot sperat că procesul de obținere a custodiei micuțului Kuzey se va soluționa în favoarea sa.

Actorul Ozcan Deniz trece prin cea mai grea perioada a vieții sale, deoarece a aștepta cu sufletul la gură decizia judecătorului în procesul intentat fostei lui soții, Feyza Aktan, pentru obținerea custodiei micuțului Kuzey.

Veste tristă pentru Ozcan Deniz- Judecătorul a decis că fosta lui soție să păstreze custodia micuțului Kuzey

Celebrul Ozcan Deniz este considerat unul dintre cei mai talentați și apreciați actori din breaslă de aur a actorilor talentați și admirați din Turcia.

Publicul l-a îndrăgit încă de la primele lui apariții pe micile ecrane în seriale de mare succes în care a jucat roluri magistrale. La cei 49 de ani, Ozcan Deniz deține un palmares incredibil de care este foarte mândru și în paralel cu actoria, acesta s-a dedicat și proiectelor sale muzicale, care de asemenea i-au adus mari succese.

Insă destinul nu i-a surâs la fel de mult și pe plan personal, deoarece după ce s-a căsătorit pentru a două oară, la scurt timp a divorț, iar de câteva luni se chinuie să obțînă în

instanța custodia micuțului lor fiu, Kuzey.

Citeste si: Celebrul Ozcan Deniz iubeste din nou! Iata CINE este superba femeie de origine iraniana, cu douazeci de ani mai tanara, care i-a furat mintile indragitului actor!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Presa din Turcia a anunțat zilele trecute faptul că celebrul actor a pierdut custodia fiului sau, judecătorul a decis că micuțul să rămână în custodia mamei sale, iar decizia a picat că un trăsnet asupra celebrului actor care încă mai speră că va reuși să câștige el procesul.
Özcan Deniz s-a căsătorit cu Feyza Aktan în anul 2018, iar după doar un an de la nuntă, actorul a depus un dosar de divorț.

De câteva luni, celebrul actor a intentat un proces de obținere a custodiei micuțului Kuzey, pretinzând că soția să nu a avut grijă de familia să și de copiii ei și a acționat cu indiferență.

Citeste si: Viata bate filmul! Ozcan Deniz a cerut-o din nou in casatorie pe Feyza Aktan? Iata ce indicii i-au dat de gol!