Decizie radicală luată de Bianca Giurcă, după confruntarea cu Giuly si Robert! Ce se întâmplă între concurenta de la „Casa Iubirii” și Patrick: „S-au acumulat mai multe lucruri”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 12 sep 2024, 13:27

Bianca Giurcă nu mai suportă acuzațiile celorlalți concurenți

Sursa: Captură KANAL D

Robert și Giuly se mențin fermi pe poziții și nu renunță la planul de a pleca împreună acasă, întrucât nu pot trece peste posibilul scenariu în care Patrick ar fi avut o relație cu Bianca Giurcă în afara „Casei iubirii”.

Bianca Giurcă regretă că apariția ei în „Casa iubirii” a alimentat dorința lui Robert de a părăsi competiția împreună cu Giuly, însă cei doi iubiți sunt sceptici în fața explicațiilor noii concurente. În acest sens, Bianca a luat decizia să demonstreze că nu Patrick a chemat-o în show-ul matrimonial.

Ce părere are Bianca Giurcă despre decizia lui Robert și a lui Giuly de a părăsi „Casa iubirii”

Concurenta a explicat că are remușcări din cauza dorinței lui Robert și a lui Giuly de a pleca: „Mi-ar părea rău să plece din casă fix din cauza mea, că așa consideră ei.(...) Eu cred că este o experiență destul de grea ei. Pentru Robert s-au acumulat mai multe lucruri”. 

Atât ea și Patrick, cât și alți concurenți i-au dat de înțeles lui Robert că ar trebui să se gândească mai bine la acest lucru, însă concurentul este hotărât: „Bianca, îți mulțumesc pentru că-mi apreciezi cuplul și că ai crezut în noi încă

de la bun început, chiar și din afara competiției, și eu îți urez succes în competiție. Acum e mai greu, dar peste o lună-două o să fiți fericiți, cu adevărat”.

Citește și: Cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse Robert. Andreea Mantea a intervenit între cei doi concurenți: „Mi-a spus că are pe cineva”

Ulterior acestei afirmații, Bianca s-a arătat deranjată de faptul că Robert încă susține că ea și Patrick ar fi avut o relație în afara emisiunii și că tânărul a adus-o în casă pentru a-și continua povestea de iubire: „Dar de unde ai tu garanția, Robert, că eu o să am o relație cu Patrick aici, în casă?(...) Tu, în continuare, ai garanția că eu și Patrick avem o relație de afară, da?.

(...) Nu da vina pe mine și nu da vina pe Patrick!”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Bianca Giurcă susține vehement că nu Patrick a chemat-o în „Casa iubirii”

Robert a încercat să nu dea curs unui nou conflict legat de acest subiect și a spus că el vrea doar să plece acasă, iar, în rest, nu îl mai interesează de situația ei și a lui Patrick, întrucât și-a exprimat deja punctul de vedere în ediția anterioară.

Deși, după aceea, a fost adus în discuție un alt subiect, concurenții au revenit rapid la dezbaterile legate de Bianca și Patrick.

Tânăra se simte atacată de mai multe fete din casă, mai ales de Giuly, ceea ce o afectează foarte mult.

Citește și: Robert și Giuly vor să părăsească ”Casa Iubirii”, după intrarea Biancăi Giurcă! Concurentul susține că între Patrick și Bianca s-ar fi legat ceva în afara emisiunii: „Nu mai stă la hotel”

„Părerea în care tu crezi mă acuză pe mine, iar faptul că îi ții partea (n.r. lui Robert) mă acuză tot pe mine. Eu înțeleg, foarte bine faci, nu te acuz că îi ți partea lui sau că tu crezi în părerea lui. Îți spun doar că, din punct de vedere moral, ar fi trebuit să mă asculți și pe mine și să nu mă tratezi ca și cum eu sunt aici nimic. Eu am venit că m-a adus Patrick, păi dar cine e Patrick?!”,  i-a spus Bianca lui Giuly, după ce aceasta din urmă a început o discuție aprinsă.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: 

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.