Decizie radicală luată de Nona de la “Casa Iubirii”: „În seara asta plec”. Bruneta și-a îngrijorat fanii cu ultimul său anunț

Autor: Diana Bostan

Nona de la ”Casa iubirii” a luat o decizie radicală.

Sursa: Instagram: Nonka. r.29

Nona de la ”Casa iubirii” și-a îngrijorat fanii cu absența sa de pe rețelele sociale. Fosta concurentă a dezvăluit motivul, dar și ce decizie radicală a luat în legătură cu viitorul său.

Într-un video postat în secțiunea InstaStory, Nona și-a anunțat urmăritorii că va părăsi Republica Moldova și va pleca în Italia. Bruneta a fost extrem de emoționată în momentul în care a făcut anunțul.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Seamănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick

Nona de la ”Casa iubirii” va pleca în Italia

Nona s-a făcut remarcată în contextul participării sale la „Casa Iubirii, acolo unde și-a făcut și o relație. Bruneta l-a cunoscut pe Patrick, iar în urma descalificării sale, tânărul și-a cerut eliminarea pentru a fi alături de iubita sa. Cu toate acestea, distanța dintre cei doi și-a spus cuvântul, iar Nona și Patrick au luată pe drumuri separate.

Citește și: Mihaela Homa, declarație surprinzătoare de dragoste pe rețelele sociale: „Las totul, să fug cu tine-n lume. N-am întâlnit așa conexiune”

Fiind extrem de activă pe TikTok, acolo unde făcea live-uri, Nona a stârnit numeroase semne de întrebare în momentul în care a luat o pauză de la postări și de la aparițiile online. În urma întrebărilor primite de la susținători, Nona a ținut să facă lumină și să le dezvăluie motivul pentru care a absentat.

Bruneta le-a mărturisit că este teafără, însă a luat decizia de a pleca în Italia.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

„M-ați dat foarte mulți în căutare.

Sunt teafără, nevătămată, sunt încă în Republica Moldova. În seara asta plec spre Italia. Să nu vă faceți griji.”, a spus Nona, în secțiunea InstaStory.

Nona nu va mai intra atât de des pe live

După ce și-a anunțat urmăritorii că pleacă în Italia, Nona le-a comunicat și decizia în ceea ce privește aparițiile sale în mediul online. Fosta concurentă va mai intra pe live, însă nu atât de des așa cum o făcea înainte. 

Citește și: Nona, mesaj cu subînțeles pentru Patrick: „Te-aș iubi!” Fanii o vor din nou în Casa iubirii

Deși nu le-a dezvăluit fanilor motivul pentru care se mută în Italia, Nona a fost extrem de emoționată în momentul în care a făcut anunțul.

„Eu vă pup și vă iubesc. Să aveți grijă de voi! Pe live voi mai intra, dar nu garantez că voi mai intra așa cum intram cândva.

Vă iubesc!”, le-a transmis Nona urmăritorilor săi, într-un video postat în secțiunea InstaStory.