Decizie radicală luată de Oana Matache şi Radu Siffredi. Sora Deliei și iubitul acesteia au anunțat ce se va întâmpla cu copiii artistei

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 25 mar 2023, 11:57
Ce decizie a luat Oana Matache
Sursa: Instagram oanacosanzeana

După o pauză în care Oana Matache și Radu Siffredi nu au mai apărut în mediul online, cei doi au anunțat decizia pe care au luat-o.

Oana Matache și Radu Siffredi au găsit o soluție pentru a se păstra liniștea în relație, dar și pentru a calma pe internauții îngrijorați de noua relației a surorii Deliei.

Citește și: Oana Matache, primele declarații după izbucnirea scandalului din familia sa! „Cred că nimeni nu are dreptul să judece o femeie atât de aspru, să o blameze pentru alegerile făcute în viața și să o jignească”

Ce decizie au luat Oana Matache și Radu Siffredi 

După câteva zile în care cei doi au luat o pauză de la rețelele de socializare, Oana Matache și Radu Siffredi au discutat într-un live despre decizia pe care au luat-o cu privire la incidentul pe care admiratorii l-au sesizat. În timpul unui live, Radu Siffredi a vorbit neadecvat despre copiii Oanei. Fanii au crezut că acest lucru va fi un motiv de despărțire pentru Oana, însă cuplul a discutat și a ajuns la decizia de a nu mai vorbi despre copiii acesteia și

nici nu îi mai expună.

Cei doi le-au demonstrat oamenilor că iubirea lor este mai importantă decât orice și totul poate fi rezolvat cu o discuție între doi oameni maturi. Oana Matache și Radu Siffredi au început să se afișeze și pe rețele de socializare, sora Deliei postând câteva poze pe o rețea de socializare făcute într-un magazin de îmbrăcăminte și accesorii vintage.

Povestea acestora de dragoste nu este acceptată de mama fetei, iar clarvăzătoarea Carmen Harra și-a dat și ea cu părerea referitor la relația celor doi.

Aceasta consideră că relația celor doi nu va fi una de lungă durată, iar persoana care va pune punct relației va fi Radu Siffredi. „Partea proastă e că ea a lăsat totul nerezolvat în relația cu Răzvan, lasă doi copii, lasă suferința celor din jur, a mamei, a familiei, care sunt intrigați și nu aprobă. Noi, oamenii, existăm la trei niveluri: biologic, spiritual și sufletesc. Din nefericire, când noi lăsăm lucrurile nerezolvate undeva, nu funcționează cum trebuie, pentru că nu trebuie să construim ceva pe nefericirea altuia.
Eu am o îndoială că ea va merge în timp, cu bătaie lungă într-o relație cu acest Radu. Ea nu și-a pregătit această relație, a făcut-o peste noapte, în ascuns. N-o să-i placă ce spun eu, pentru că adevărul doare și ne revoltăm și condamnăm persoana care ni-l spune în față”
, a  spus Carmen Harra. 

Citește și: Răzvan Miheț a dat-o deja uitării pe Oana Matache? Ce a făcut la scurt timp după separarea de fosta soție

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

De ce a divorțat Oana Matache de soțul ei

Oana Matache și Răzvan Miheț s-au căsătorit în anul 2017, după doar un an de relație, iar cei doi au împreună o fetiță și un băiețel. Fostul soț al artistei nu a fost foarte prezent în lumea mondenă, aparițiile celor doi împreună fiind rare. 

După valul de reproșuri pe care Oana Matache le-a primit după ce s-a afișat cu noul ei iubit, aceasta a decis să împărtășească cu admiratorii ei motivul pentru care ea și Răzvan Miheț  au divorțat.

  „Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. Și am mai auzit chestia asta: Băi, dar cum să divorțezi așa, dar ce, te bate? Nu, nu trebuie să mănânci bătaie ca să alegi să nu mai stai într-o relație. Repet, toxicitatea poate să vină din multe părți. (…)

Și da, mi-a trebuit mult curaj să fac chestia asta. Că nu e ca și când m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineață: Vreau să mă mut cu doi copii singură. Și e o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile”, a declarat Oana în luna februarie.

Citește și: Gina Matache, declarații în exclusivitate, la Teo Show, despre noul iubit al fiicei sale! „Sper să se trezească și să se sperie de ce are lângă ea acum!”

Surse: Instagram oanacosanzeanaromaniatv.net, evz.ro

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.