DECIZIE SOC a judecatorilor! Oscar Pistorius, sportivul care si-a ucis iubita, poate calatori in strainatate si ar putea reveni in concursuri

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:08

Un tribunal din Pretoria i-a permis, joi, campionului paralimpic Oscar Pistorius sa calatoreasca in strainatate, dupa ce a revizuit conditiile impuse pentru eliberarea conditionata a sportivului, anchetat pentru uciderea prietenei sale.

"Decizia magistratului de a nu-i restitui pasaportul solicitantului pentru a nu calatori in strainatate a fost o eroare. Pasaportul acuzatului va fi remis avocatului sau. Acuzatul va avea permisiunea sa-l utilizeze in afara Africii de Sud", a declarat judecatorul Bert Barn, care a modificat considerabil hotararea luata luna trecuta de colegul sau, Desmond Nair.

In pledoaria sa, Barry Roux, avocatul lui Pistorius, a sustinut ca atletul doreste sa-si recapete libertatea de miscare "nu pentru a pleca in concediu in Insulele Mauritius, ci pentru a-si castiga existenta", lasand sa se inteleaga ca sportivul s-ar putea reintoarce pe pistele de concurs.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.