DECIZIE SOC in cazul HUIDU: Instanta A REDUS la jumatate daunele pe care trebuie sa le primeasca familiile celor decedati

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:21

Curtea de Apel Brasov a decis, joi, sa reduca la jumatate daunele civile pe care firma de asigurari a fostei vedete TV Serban Huidu trebuie sa le plateasca familiilor victimelor accidentului provocat de acesta in octombrie 2011, de la 360.000 de euro la 190.000 de euro.

Potrivit purtatorului de cuvant al Curtii de Apel Brasov, judecatorul Cristinel Ghigheci, instanta a admis recursul formulat de firma de asigurari auto SC Asigurare- Reasigurare Astra SA si a redus la jumatate cuantumul daunelor pe care aceasta trebuie sa le plateasca familiilor victimelor accidentului provocat de serban Huidu.

De asemenea, instanta a respins recursul formulat de Ioana Campean, fiica uneia dintre victime, care a cerut dublarea daunelor.

Astfel, sotia lui Stefan Balog va primi 70.000
de euro in loc de 120.000 de euro, fiul acesteia 60.000 de euro, iar Ioana Campean- 60.000 de euro.

In mai 2012, Serban Huidu a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, in urma accidentului soldat cu trei morti produs in octombrie 2011 in zona localitatii Timisul de Sus din judetul Brasov.

Sursa: Mediafax

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.