Decizie soc in dosarul Colectiv! Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a fost eliberat din arestul preventiv

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:41

Si cele doua functionare ale primariei respira din nou aerul curat al libertatii.

Cristian Popescu Piedone si-a inceput ziua in fata judecatorilor. Dis-de dimineata, a fost dus la Curtea de Apel Bucuresti unde a cerut eliberarea. Cu atitudinea unui om umil si fara cuvinte, Piedone a coborat din duba arestului si s-a grabit sa ajunga in fata magistratilor.

Un sunet n-a scos. Mai mult, nu s-a uitat nici in dreapta, nici in stanga si parca ar fi vrut sa treaca nevazut.

La iesire, Cristian Popescu-Piedone s-a facut nevazut de-a dreptul. Camuflat de dubele ANP, a reusit sa evite camerele de filmat.

In motivarea arestarii preventive, procurorii scriau ca fostul primar al Sectorului 4 a semnat actele fara sa le verifice, iar autorizatia de functionare a clubului Colectiv a fost emisa fara existenta unui aviz PSI.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In

timp ce primarul se afla in fata judecatorilor, pirotehnistului si organizatorilor concertului din clubul Colectiv le erau prezentate cauzele pentru care se afla dupa gratii, in arest preventiv. In cazul organizatorilor, instanta concluzioneaza: au o atitudine periculoasa.

In acest dosar, mai sunt arestati preventiv patronii clubului Colectiv, dar si un capitan angajat al ISU Bucuresti.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.