Decizie socanta a judecatorilor din Timisoara: Ce au hotarat magistratii  in legatura cu barbatul care a intrat in plin cu masina intr-o multime de oameni

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 02:11

Dupa ce timp de 24 de ore a fost retinut si interogat de procurori, barbatul a ajuns aseara in fata judecatorilor.

Omul nu a scos niciun cuvant in fata aparatelor de filmat, dar in fata judecatorilor a sustinut cu vehementa ca nu a vrut sa raneasca pe nimeni.Asta, dupa  ce in urma cu 2 zile, a lovit in plin o multime de oameni si a fugit imediat de la locul faptei.
Camerele de supravgehere amplasate in parcarea in care s-a intamplat totul, au surprins fiecare detaliu al terifiantei intamplari. Un grup destul de mare de oameni pare sa se disperseze brusc de indata ce un autoturism trece chiar prin mijlocul lor.

Masina se deplaseaza cu viteza mare si trece fulgerator prin dreptul dispozitivelor video.

Peste 50 de oameni erau in parcare, in momentul, in care masina  a dat in marsarier. A lovit in plin multimea de oameni, printre care se aflau unul dintre sefii politiei si un jandarm. Insa nu l-a interesat. A demarat apoi in tromba, lovind alti oameni in drumul sau.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La

doar cateva ore dupa ce a dat iama in oamenii din parcare, soferul s-a predat singur la politie. 8 victime au depus insa plangere penala impotriva lui, iar procurorii au cerut arestarea preventiva. Magistratii au decis insa eliberarea soferului si cercetarea sub control judiciar timp de 60 de zile. Barbatul, patronul unei firme de tractari auto  si-a pus  o intreaga comunitate "in cap", dupa ce a ridicat pe trailer masina unui profesor.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.