Decizie surprinzătoare în echipa Faimoșilor! Doi concurenți se află în pericol de eliminare în această săptămână. Cum au votat Faimoșii?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 24 iul 2022, 22:25
Faimoșii de la Survivor România 2021 la consiliul de nominalizare
Sursa: Captură KANAL D

Faimoșii au pierdut primul joc de imunitate al săptămânii, astfel că și-au exprimat votul și au decis pe cine vor să trimită acasă. În această săptămână, doi concurenți se află în pericol de eliminare.

Concurenții de la Survivor România 2021 știu că este aproape imposibil ca după un joc de imunitate pierdut să aibă parte, totuși, de un consiliu de nominalizare liniștit. De cele mai multe ori, aceste consilii sunt ocazia perfectă pentru ca Faimoșii și Războinicii să spună tot ce au pe suflet și să vorbească despre tensiunile din camp. La fel s-a întâmplat și în această seară, iar după un consiliu de nominalizare dificil, Faimoșii au decis.

Pe cine vor să trimită acasă în această săptămână?

Nominalizare neașteptată la Survivor România 2021. Iată cum au votat Faimoșii

Primul joc de imunitate al săptămânii i-a pus în dificultate pe concurenții din echipa Faimoșilor. Chiar dacă au luptat cu îndârjire și au dat totul pe traseu pentru a le ține piept Războinicilor, în cele din urmă au pierdut jocul cu scorul de 10 la 2.

Astfel, în consiliul de nominalizare din această seară, concurenții au votat din nou, iar după ce fiecare a scris numele unui alt coechipier pe hârtie, Daniel Pavel a făcut anunțul. 

În această seară, Faimoșii au decis să îi nominalizeze spre eliminare pe Ștefan și Sebastian. 

„Ne aflăm în situația în care avem, iată, doi concurenți nominalizați în primul consiliu de nominalizare al săptămânii din echipa Faimoșilor: Sebastian și Ștefan.”

, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021.

Citeste si: Replici acide între Elena Marin și Raluca Dumitru: „Elena, nu te uita la mine că...” Incredibil ce și-au spus cele două Faimoase în consiliu

Pentru că au primit un număr egal de voturi, ambii concurenți se află în pericol de eliminare în această săptămână. Iată ce au spus imediat după ce au aflat voturile colegilor de echipă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Sigur că da, mă așteptam pentru că știam că în echipa mea sunt mai mulți lași decât bărbați, știam că nu vor da în Zanni sau într-un favorit pentru că le e frică de public, dar nu vreau să vorbesc mai mult despre asta, sper

ca oamenii de acasă să vadă cine merită să rămână în această competiție sau nu, dacă ei decid ca eu să plec, foarte bine, dacă nu, le mulțumesc din suflet și știu că mai am multe de demonstrat în această competiție.”, a spus Sebastian.

„Nu mă surprinde absolut deloc, era de așteptat, ce pot spune e că dacă ar fi să plec o voi face cu capul sus pentru că nu am greșit cu absolut nimic de când am venit, față de nimeni.

Dacă am spus ceva, am spus în față. Dacă ar fi să rămân, voi demonstra la fel de multe în continuare pe traseu, cum am demonstrat și până acum. Cât despre camp, am încercat să fiu egal cu toată lumea.”, a spus Ștefan.

Faimoșii și Războinicii urmează să se întreacă din nou pe traseu în al doilea joc de imunitate al săptămânii. Pentru că pe primul l-au pierdut, Faimoșii sunt și mai determinați să obțină victoria, în timp ce echipa Războinicilor și-ar dori ca totemul de imunitate să ajungă tot la ei și să încheie săptămâna fără prea mari emoții și să rămână în aceeași formulă.

În consiliul de eliminare, publicul va avea ultimul cuvânt, astfel că dintre concurenții aflați în pericol de eliminare, cel care va primi cele mai puține voturi va părăsi competiția.

Citeste si: Zanni, atac fără precedent la adresa lui Ștefan: „Pentru mine e o cauză pierdută pentru că...” De la ce a pornit conflictul?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.