Decizii surprinzătoare, în episodul din această seară, din serialul “Melek”

Author: Oana Picerea
Actualizat: 16 aug 2023, 17:24

Fanii îndrăgitului serial “Melek” își vor regăsi personajele preferate puse în noi situații de viață dramatice, din care nu vor lipsi emoțiile și suspansul, in episodul din această seară, difuzat la ora 20:00, la Kanal D.

Chiar dacă anii au trecut, suferința provocată de Melek, când a plecat fără să se uite în urmă, nu l-a schimbat pe Halil, bărbatul care este îndrăgostit în continuare de cea care i-a <furat> inima, în urmă cu douăzeci de ani. Halil este dispus să facă orice și să înfrunte pe oricine intervine în relația lui cu Melek.

Ce vedem in această seară, in “Melek” 

Familia Șirhan nu-și găsește liniștea, orice ar face. Acum că Omer s-a însănătoșit, se pregătește mare ospăț în familie, însă tânărul dezamăgește atunci când anunță că rămâne lângă Defne și Kerem, care își aniversează ziua de naștere.

Citește și: Cine este și câți ani are Kenan din serialul Melek! Celebrul actor Kadim Yaşar este un tată iubitor și un soț devotat dincolo de platourile de filmare

În vreme ce Defne încercă depășească tragedia petrecută cu Adnan, Kenan, tatăl acestuia, urzeste planuri de răzbunare. Mai grav este că aliatul lui Kenan în planul său diabolic este chiar Alpay, care îi promite bunului său prieten că Omer și Defne nu vor avea un viitor împreună.

Momente unice, de bucurie, îl încerca pe Mithat atunci când află că sora lui a renunțat la gândul de a pleaca din Antep.

Mai mult, Melek anunță întreaga familie că își va susține fratele mai mic, în demersurile sale cu Seyran, acum când restul familiei s-a dezis de el.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

O surpriză plăcută din partea vieții va oferi noi speranțe lui Melek și Halil. Dacă în urmă cu zeci de ani, destinul i-a oferit multă suferință lui Halil, iată că de data aceasta, un nou drum, nesperat, se deschide în inima bărbatului.

Cum plănuiește Kenan să se răzbune pe Defne și ce sentimente încolțesc, din nou, în inima lui Halil, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din “Melek”, la Kanal D. 

Citește și: Melek află lucruri noi despre Halil. Vezi online live episodul 27, al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.