Declaratia BOMBA a unui martor cheie! Ce facea bunica lui Ionut atunci cand micutul era SFASIAT de caini

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:22

Camerele de supraveghere din parcul Tei, locul unde Ionut si-a gasit sfarsitul, scot la iveala semne de intrebare.

Desi bunica a sustinut tot timpul in declaratii ca i-a cautat foarte mult, in imagini aceasta nu apare nici macar intr-un singur cadru.

"E foarte grav ca dupa 2 saptamani nu avem un invinuit. E foarte grav ca aceste imagini pe care le aveti voi nu au ajuns inca la parchet. E foarte grav ca autoritatile nu au luat legatura cu acest martor cheie", a declarat Marius Marinescu, presedintele Federatiei pentru Protectia Animalelor si Mediului.



Doctorul Monica Pop este de parere ca toata vina pentru aceasta tragedie o poarta bunica lui Ionut. "Daca bunica era vigilenta, Ionut ar fi fost acum acasa. Are declaratii total contradictorii. Daca ea apare si spune ca nu se simte vinovata cu nimic, atunci ceva nu este in regula. Nu are nicio scuza", a spus Monica Pop.

Un barbat care locuieste in zona a declarat ca locul in care a murit Ionut era plin de caini.
"Eu, om in toata firea, nu am avut niciodata curaj sa o iau prin locurile acelea in care a murit copilul. Era plin de caini".

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.