Declarația pe care a dat-o „socrul” lui Ianis Hagi după cererea în căsătorie. „ Vă rog să mă scuzați și să mă înțelegeți”

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 23 mar 2024, 02:25

Declarația pe care a dat-o „socrul” lui Ianis Hagi după cerea în căsătorie

Sursa: Instagram ianishagi

Ianis Hagi a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Elena Tănase, iar aceasta este părerea viitorului socru al fotbalistului.

Tânărul fotbalist și-a surprins iubita și familia cu cea mai frumoasă cerere în căsătorie ce a avut loc în Paris, locul în care cuplul a decis să meargă în vacanță. Iată ce declarație a dat „socrul” lui Ianis Hagi după cerea în căsătorie. 

Citește și: Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie, la Paris: „Tu. Eu. Da”. Cine este Elena Tănase

Declarația pe care a dat-o „socrul” lui Ianis Hagi după cerea în căsătorie

Ianis Hagi are o relație de mai mulți ani cu Elena Tănase, însă primele imagini publice cu cei doi au apărut în luna decembrie a anului 2022. Elena Tănase este fiica unui om de afaceri din Constanța, Dimiciu Palavoti Tănase, și este prieten cu Gică Hagi, tatăl tânărului fotbalist.

Momentul magic în care Ianis a pus întrebarea cea mare a avut loc în Paris, mai exact în orașul iubirii, cu Turnul Eiffel în fundal, după meciul Elveţia – Kosovo, în care a fost titular.

Omul de afaceri nu a vrut să vorbească despre grandioasa cerere în căsătorie pe care fiul lui Gică Hagi a făcut-o spunând că doar cei doi tineri pot să vorbească despre acest subiect.

Vă mulțumesc, dar nu sunt autorizat să vorbesc despre acest subiect. Vă rog să mă scuzați și să mă înțelegeți. Doar copiii pot vorbi despre asta ”, a spus Dimiciu Palavoti Tănase, potrivit romaniatv.net

Deși tatăl viitoarei mirese nu a vrut să comenteze cerea în căsătorie sau să ofere detalii despre aceasta, tatăl lui Ianis Hagi nu s-a abținut din a își arăta bucuria.

Ce bucurie, sunt fericit. Bravo lui că îşi asumă, ia decizii, e responsabil. Un copil liniştit, eu ca părinte sunt foarte foarte liniştit. După aceea am aflat şi noi, şi de o parte şi de cealaltă. Cred că am fost printre primii care au aflat. Nu, nu, doar ce s-a întâmplat între ei doi. Să se împace unul cu celălalt, să meargă împreună pentru că împreună pot fi puternici. 
E o decizie luată, copiii cresc, devin responsabili şi mă bucur. El decide!”, a anunțat Gică Hagi.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: „Iancu dacă talent, orice, ar demonstra tuturor” și alte replici celebre ale lui Gică Hagi

Cine este Elena Tănase, viitoarea soție a lui Ianis Hagi?

Elena Tănase are 23 de ani și este fata unui om de afaceri din Constanța, Dimiciu Palavoti Tănase,  și este de origine aromână, ca Ianis Hagi. Aceasta a studiat la unul dintre cele mai prestigioase unități de învățământ din Constanța, oraș în care și locuiește. Tatăl fetei este prieten bun cu Gică Hagi, tatăl lui Ianis Hagi, acesta fiind prezent la un moment intim de familie, la botezul copilului fratelui Elenei Tănase.

Aceasta stă în România, însă încearcă să călătorească cât de des poate în Scoția pentru a se întâlni cu Ianis. „Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi”, a declarat tânărul în anul 2021.

Citește și: Cine este, de fapt, iubita lui Ianis Hagi. Cum arată Elena Tănase

Surse: libertatea.ro 

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?