Declaratia socanta a Miei despre Raluca: "Mi-a cerut numarul de telefon sa ne cunoastem mai bine si m-a intrebat daca m-am epilat pe picioare!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:14

Mia a luat-o in vizor de aceasta data pe Raluca si dezvaluit cateva lucruri picante despre ea.

Mia este in continuare in razboi cu fiecare concurenta a emisiunii "Te vreau langa mine". De aceasta data, cea vizata este Raluca, despre care Mia spune ca e parsiva ca ea nu a venit la emisiune sa isi intalneasca alesul ci a venit sa invete sa devina prezentatoare TV.

Mia a fost destul de dura cu Raluca si a spus despre colega ei ca nu este in stare sa fie prezentatoare pentru ca nici picioare frumoase nu are macar.

Si a mai dezvaluit ca aceasta a vrut sa se apropie mai mult decat este cazul de ea, cerandu-i numarul de telefon si chiar intreband-o cateva detalii personale, lucru care a cam socat-o pe Mia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.