Declaratia surprinzatoare a Iuliei Albu despre tinuta Rihannei de la Bucuresti! “Sa nu uitam ca artista a fost contractata pentru cel mai ieftin spectacol pe care il putea oferi”

Autor: A.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:16

Iulia Albu ataca din nou! Daca tinuta Rihannei i s-a parut potrivita pentru evenimentul de la Bucuresti, in privinta Deliei, fashion editorul considera ca a fost “un esec”!

Cunoscuta ca o persoana care spune lucrurilor pe nume, fara sa menajeze pe nimeni, Iulia Albu a comentat, in maniera inconfundabila, tinuta pe care celebra Rihanna a purtat-o, duminica seara, in concertul de la Bucuresti.

“Sa nu uitam ca Rihanna a fost contractata pentru cel mai ieftin spectacol pe care il putea oferi si in niciun caz pentru cel mai scump! Nu cred ca se astepta cineva la o aparitie gen Lady Gaga avand in vedere acest context! Din cate am inteles, vestimentatia a fost purtata de cantareata pentru prima data in cadrul concertului de la Bucuresti, ceea ce

mi se pare suficient.


Stilistic, nu a iesit din normele pe care le respecta in mod constant, insa nici nu a avut o aparitie dezastruoasa. In definitiv, vorbim despre un concert, nu despre o prezentare de moda. Personal, mi-a placut tinuta Rihannei si consider ca nu ii trebuie prea multe artificii pentru a arata bine, poate merge lejer si pe stilul simplu”, a declarat Iulia pentru WOWbiz.ro!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei


Pe de alta parte, fashion editorul nu o menajeaza deloc pe Delia, artista care a sustinut un recital in deschiderea concertului Rihannei, intr-o vestimentatie socanta.

“ In ceea ce o priveste pe Delia si imaginea pe care ea si-o asuma in ultima vreme, consider ca in niciun caz nu este compatibila cu participarea la un concert Disney”, a spus Iulia Albu, facand referire la ultimul scandal in care a fost implicata cantareata.
Blondina a fost atacata, recent, in mediul online, pentru prezenta sa intr-un spectacol pentru copii, din luna noiembrie, in conditiile in care clipurile ei sunt considerate de mamici "incitante" si “toxice” pentru pusti. (sursa wowbiz.ro)

 


Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.