Declarația surprinzătoare a soțului Marinei Gavril, dentista ucisă cu sânge rege în propriul cabinet din Brăila: „Nu mi-e frică, dar este șocant!”

Autor: Andrei Costanda

Soțul Marinei Gavril, dentista ucisă în Brăila, a oferit primele declarații

Sursa: WOWbiz

Într-un interviu neașteptat, soțul Marinei Gavril, dentista ucisă în cabinetul său din Brăila, a vorbit pentru prima dată despre tragedie și despre impactul devastator asupra vieții sale.

Trec aproape două săptămâni de la tragedia din Brăila, unde Marina Gavril, o dentistă respectată, a fost găsită fără viață în cabinetul său, într-o baltă de sânge. Ancheta continuă, dar până în prezent, nu s-a aflat cine este responsabil pentru crima care a șocat întreaga comunitate.

Declarația oferită de soțul Marinei Gavril

Într-o întâlnire neașteptată cu reporterii, soțul ei, considerat inițial printre cercul de suspecți, a decis să vorbească public pentru prima dată.

Bărbatul a discutat cu jurnaliștii în mijlocul anchetei, oferind declarații surprinzătoare despre viața sa după pierderea soției. Deși inițial a evitat să apară în public, acesta a mărturisit că nu se teme pentru propria viață, dar că evenimentul tragic a fost extrem de șocant pentru toată lumea implicată. Într-o conversație cu reporterii de la Observatornews.ro, soțul Marinei Gavril a declarat: „Nu e adevărat, dar nu am ce...”

. La întrebarea reporterului dacă este un șoc de tot ce s-a întâmplat, bărbatul a răspuns: „Pentru toată lumea este”.

Între timp, ies la iveală detalii uluitoare despre principalul suspect în acest caz. Bărbatul de 39 de ani, care se află acum în arest, s-a comportat în mod șocant de nonșalant după ce se presupune că a comis crima.

Citește și: Până când pot depune pensionarii adeverințele de sporuri la Casa de Pensii! Daniel Baciu a dat termenul final

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Citește și: EXCLUSIV Mai multe declarații ale studenților reprezentanți SNSPA după ce profesorul Alfred Bulai a fost acuzat de abuzuri sexuale: „Nu este normal să trăim în frică!”

Suspectul a plecat la nuntă după crima comisă

La doar două zile după moartea Marinei Gavril, suspectul a participat la nunta nepoatei sale, unde s-a distrat și nu a dat de bănuit celor din jur.

În mod incredibil, chiar în acea seară, Poliția a intervenit la eveniment în urma plângerilor vecinilor privind gălăgia făcută de petrecăreți.

Unul dintre apropiații principalului suspect a povestit că acesta a interacționat cu polițiștii fără nicio urmă de anxietate sau suspiciune.

„S-a distrat aici, a filmat, cum se filmează. Nu s-a spus absolut nimic, nu mi-a adus la cunoștință de crimă, absolut nimic.

A venit și chiar a vorbit cu el personal și a spus: Marcel, dacă Florin nu înțelege, dați mai încet, spune-i tu”, a relatat sursa.

Aceste dezvăluiri adâncesc misterul din jurul cazului și ridică noi întrebări cu privire la comportamentul suspectului și la posibilele motive din spatele crimei. În timp ce ancheta continuă, comunitatea rămâne în stare de șoc și așteaptă cu nerăbdare clarificarea circumstanțelor care au condus la această tragedie.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.