DECLARATIA unui STAR de la Hollywood: "Mi-a trimis mesaj si mi-a spus ca vrea sa divortam. De atunci nu mai stiu nimic de el"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:36

Una din cele mai frumoase si mai talentate cantarete din intreaga lume, a povestit cum a luat sfarsit casnicia ei de aproape un an.

 La mai bine de doi ani, Katy Perry a dezvaluit cum a luat decizia de a divorta. De fapt, starul a fos tsocat cand a primit un mesaj din partea sotului ei de atunci, Russel Brand in care ii cerea sa divorteze. Este un barbat foarte destept, magic si am fost foarte indragostita de el cand ne-am casatorit. Sa spunem ca nu am mai auzit nimic de el de cand mi-a trimis un mesaj spunandu-mi ca vrea sa divortam.


Desi vedeta recunoaste ca divortul a survenit si in urma programului ei haotic si se declara partial responsabila, ea spune ca nu acesta a fos tmotivul principal. M-am simtit responsabila pentru ce s-a intamplat, insa am descoperit adevaratul motiv si nu il voi dezvalui pentru ca vreau s ail pastrez pentru zile mai ploioase. Am trecut peste asta si am lasat lucrurile sa vina de la sine.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/katy1-ce8da6449b3f9c5f7ace78bf6dc8ef5d.jpg

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?