Declaratie BOMBA! Leo de la Strehaia a dus-o pe Beyonce de Romania la el acasa: "Am dormit in acelasi pat, dar imbracati"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 nov 2020, 00:15

Madalina, fosta iubita a lui Nicolae Guta, cunoscuta ca Beyonce, a facut dezvaluiri despre relatia ei cu Leo de la Strehaia.

Invitata la emisiunea WOWbiz, Madalina a povestit de cand il cunoaste pe Leo de la Strehaia si cum au ajuns sa se apropie.  
"Ne stim de 4 ani, am avut o tentativa sa fim impreuna, dar nu s-a finalizat. Am plecat la mare, l-am chemat si pe el, dar nu m-am dus sa ma intalnesc cu el. Am ramas prieteni. Ne-am vazut sambata dimineata, el m-a sunat si mi-a zis ca vrea sa vorbeasca cu mine.

A venit sambata dimineata unde eu aveam o sedinta foto. A facut si el niste poze cu mine si fetita. Sambata seara am mers la club, am mers acasa la el. Am dormit in acelasi pat, dar imbracati. Cand ne-am trezit, m-am dus sa o iau pe fetita. Am adus-o la el, i-a cumparat niste papusi. Ne-am dus in parc, apoi ne-am intors acasa la el. Mi-a gaitit peste cu mamaliga si mi-a facut si salata.
Eu inca nu mi-am revint dupa relatia cu Guta, el nu si-a revenit dupa Renata. Pe mine ma intereseaza acum custodia fetitei"
, a dezvaluit Madalina.


In direct prin telefon, a intrat si o alta dansatoare, apropiata lui Leo de la Strehaia.

"Madalina si Leo nu au fost impreuna in perioada asta. Joi seara, Leo mi-a spus ca ai avut o relatie amoroasa cu el.
Mi-a spus ca te-ai culcat cu el inainte de a fi cu Guta. Nu am nicio legatura cu el. El e tigan, eu sunt araboaica", a spus Pamela.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


"Nu e adevarat.
Nu stiu de ce ar spune Leo asa ceva", a spus Madalina.

"Si tie iti pare rau ca nu s-a culcat cu tine? Nu te mai baga si tu. Daca spui ca Leo ti-a spus ca s-a culcat cu Madalina, inseamna ca si cu tine a avut ceva. Doamna Pamela, nu vrei sa spui ca fetita e si a lui Leo?"
, i-a spus Olga Pamelei.( sursa wowbiz.ro)