Declaratie surprinzatoare a Biancai Dragusanu! “Victor nu imi face niciodata cadouri!" Cat de greu ii este vedetei sa-si gaseasca pantofii potriviti! "Cand am norocul sa dau peste ce-mi trebuie, atunci cheltui fara numar! Imi achizitionez cate 8-9, chiar

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 nov 2017, 10:53

De fiecare data cand apare in public, Bianca atrage toate privirile! Dincolo de fizicul sau perfect, diva are si un stil vestimentar care face diferenta intre ea si celelalte vedete!

Toate hainele prezentatoarei de la “Te vreau langa mine”, fie ca sunt de firma sau nu, arata foarte bine si sunt accesorizate ca in revistele de fashion!


Pentru outfit-urile sale, Bianca nu apeleaza la sfaturile vreunui stilist si nici nu primeste vreo tinuta de la Slav, partenerul sau de viata!


“Victor nu imi face niciodata cadouri (n.r.
zambeste)! Toata imbracamintea mi-o cumpar personal si, in special, incaltamintea! In cazul meu este mai dificil cu pantofii, fiindca port un numar mare la picior, 41, si nu gasesc pe nicaieri mai nimic! Iar cand am norocul sa vad produse de incaltat potrivite, atunci cheltui fara numar!! !De pilda, imi achizitionez de pe un site celebru, cunoscatoarele stiu, cate 8-9, chiar si 10 perechi odata, dintre care sapte imi sunt bune, trei nu, fiindca nu arata toate ca in poze! Uite de exemplu, recent mi-am comandat o pereche de pantofi care nu imi vin, si imi pare rau, ca nu sunt
chiar ieftini si stau cu banii blocati! Au calapodul diferit decat in imagini si am senzatia ca sunt cu doua numere mai mari! Insa, pana la urma, asta e, poate vreodata o sa-mi fac propria linie de incaltaminte si nu o sa mai chinui sa imi caut produse”, a spus frumoasa blonda pentru WOWbiz.ro.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro





 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.