Declaratie surprinzatoare a lui Madalin Ionescu! “In perioada asta, sunt casnic!”! Ce spune prezentatorul despre momentul in care a renuntat la televiziune!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 oct 2017, 09:37

Madalin Ionescu a iesit din lumina reflectoarelor si, in ultima vreme, se ocupa doar de familia sa, in special de copii!

Dupa ce ani de zile a fost una dintre vedetele de top ale televiziunii, acum, Madalin Ionescu s-a dedicat mai mult pustilor sai!
In urma cu cateva luni, Madalin Ionescu a renuntat la postul de prezentator al celui mai urmarit show al noptii, WOWbiz! El a dorit atunci sa se retraga pentru o vreme si a sustinut ca, pentru el, prioritara este familia. Din acest motiv, din acel moment, el s-a concentrat doar pe cresterea copiilor si, fireste, i-a acordat o atentie sporita sotiei sale, Cristina!


Vedeta de televiziune sustine ca si-a intrat perfect in rolul de tata de fetita si micuta lui, Petra, in varsta de cateva luni, este o bomboana de bebelus!
“Petra se simte foarte bine! Acum, este in perioada cu dintisorii si este un pic mai activa, dar nu pot sa spun ca ne-a solicitat foarte tare, pe mine si pe Cristina! Pana acum, a fost extraordinar de cuminte, ii multumim lui Dumnezeu, a dormit noptile, ne-a lasat sa ne odihnim si pe noi! A avut la un moment dat colici, este adevarat, insa nu au fost
probleme mari! Exista remedii,  daca pot sa le spun asa, sunt niste solutii tamaduitoare pe piata, iar una dintre ele i s-a potrivit Petrei de minune! A functionat foarte bine si ea nu a avut dureri, in consecinta, nu a plans! Totul este perfect in cazul micutei si sunt fericit ca o am in viata mea”, a dezvaluit, emotionat, Madalin Ionescu!

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.








 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.