Declaratie surprinzatoare a lui Teo Trandafir! “Fac casting pentru barbatul potrivit! Nu s-a schimbat nimic in viata mea privata, insa portile sunt deschise!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:21

Prezenta, miercuri seara, la petrecerea de prezentare a grilei de toamna de la Kanal D, Teo Trandafir a aratat foarte bine, in plus, a facut si cateva declaratii surprinzatoare in privinta unui viitor partener de viata.

Dupa operatia de micsorare a stomacului, din 2013, Teo a slabit peste 40 de kilograme si, acum, se prezinta extraordinar de bine. Vedeta Kanal D are o atitudine pozitiva, care o face o femeie puternica, carismatica si frumoasa, fara pic de complexe.

“Ma simt foarte bine, am un confort psihic, care ma ajuta foarte mult in comportamentul si tonusul pe care il am zilnic. De trei ani, de cand sunt slaba, ma bucur in fiecare zi de acest dar de la Dumnezeu.

Am castigat trei ani de viata in care sa ma dau diva, megadiva si pot sa imi cumpar in sfarsit haine din magazin, ceea ce pentru mine, era in trecut un lucru imposibil. Poate ma repet, insa, tot ce se intampla in acest moment este foarte important, am castigat trei ani de normalitate. E minunat…”, a declarat Teo Trandafir, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Faptul ca se simte perfect in pielea ei o face pe Teo sa se gandeasca si la viata sentimentala.

Desi inca nu si-a gasit partenerul potrivit, prezentatoarea vorbeste cu lejeritate si amuzament despre ce calitati ar trebui sa indeplineasca barbatul care sa ii fie aproape zi de zi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Nu s-a schimbat nimic in viata mea privata, insa portile sunt deschise! Chiar vorbeam cu Nicoleta Voica (n.r.

si ea a slabit 30 de kilograme), recent, la emisiunea mea, sa facem casting. Barbatul potrivit pentru noi trebuie sa fie funny, trebuie sa fie… mistoc, trebuie sa ne suporte pentru ca suntem niste “razarete”, cu noi daca nu razi, ne omori, ne-ai bagat in spital.  Uneori, ni se intampla sa ne inflamam din nimic, atunci ne trebuie niste barbati echilibrati, obligatoriu cu simtul umorului. Nicoleta vrea sa fie si potent financiar, in privinta mea nu este cazul, la mine merge si fara…”, a spus, cu zambetul pe buze, Teo Trandafir pentru WOWbiz.ro.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.