Declaratii in premiera ale Simonei Hapciuc despre jocurile de culise de la Survivor Romania 2021:"M-a durut ce s-a intamplat..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 04:55
Simona Hapciuc a revenit in tara de la Survivor Romania 2021
Sursa: Captură KANAL D

Simona Hapciuc a ajuns in Romania dupa ce a fost eliminata de la Survivor Romania 2021 si a facut si primele declaratii despre ce s-a intamplat in competitie.

La o saptamana dupa ce a fost eliminata de la Survivor Romania 2021, Simona Hapciuc a revenit in tara, iar la aeroport a asteptat-o nimeni altul decat dragostea vietii ei, baietelul ei, Dimitrie in varsta de trei ani si doua luni. Imaginile cu cei doi au fost de-a dreptul emotionate. Simona, cand l-a vazut, a sarit efectiv de pe banda delimitata si a ingenuncheat sa-l ia in brate, moment in care Dimi si-a cuprins mama ne mai vrand sa-i dea drumul.

Pret de cateva minute, cei doi au stat imbratisati asa pana ce Dimitrie si-a dat seama ca mama lui nu va mai pleca nicaierea.

Simona Hapciuc, primele reactii despre Survivor Romania 2021 de la venirea in tara

Citeste si: REACTIA Majdei dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021:"Sa aiba mare grija..."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simona a fost foarte sincera si a spus tot ce a simtit in legatura cu plecarea ei mult prea timpurie de la Survivor Romania 2021. Fosta Faimoasa a subliniat faptul ca fanii ar trebui sa isi voteze favoritii ca ei sa nu mai treaca prin situatia care a trecut ea. Si referitor la nominalizarile care au dus la eliminarea ei din competitie, se astepta ca Jador si Culita sa o nominalizeze pentru ca i-au si spus, insa nu se astepta la Zanni si la restul coechipierilor: "Cel mai greu moment a fost cel

in care am fost nominalizata si nu cel in care am plecat. In momentul in care am plecat eram deja impacata cu ideea ca voi pleca. Stiam ca eu voi pleca din momentul in care am fost nominalizata deoarece nu aveam un fan grup ca restul Faimosilor.

Simona Hapciuc, momente emotionante la aeroport cand si-a vazut fiul

Citeste si: Rasturnare incredibila de situatie in consiliul de eliminare, la Survivor Romania! Ce nominalizare a facut favoritul publicului? Cine a parasit competitia?

Nu am pus pret foarte mare pe accidentare deoarece de-a lungul anilor am suferit numeroase accidentari si am mers cu ele mai departe, am pus genunchiul la loc si am continuat traseul, insa momentul nominalizarii a fost dureros, in primul rand nu ma asteptam. Ma asteptam de la doua persoane, Jador si Culita care mi-au si zis, dar nu ma asteptam de la ceilalti, de la Zanni, Cosmin si Ana.

As vrea sa ii rog pe fani sa fie in continuare alaturi de colegii mei, sa isi sustina favortii deoarece odata cu plecarea mea, este foarte important ca ei sa isi sustina fiecare favorit deoarece cand se da startul la vot, mie multa lumea mi-a zis, ca nu se asteptau ca eu sa fiu la nominalizare si deci, este foarte important ca sa ii tineti in competitie pe cei preferati.Si
da, cred ca va castiga Marius Craciun."

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.