Declarații șocante de la tatăl uneia dintre fetele ucise în accidentul din Andronache: „Au vrut să se omoare între ei”

Author: Denisa Avram
Actualizat: 22 iul 2022, 05:35
Ce are de spus tatal uneia dintre cele doua fetite ucise intr-un accident in Bucuresti

Două fetițe au fost ucise într-un accident rutier sâmbăta trecută în București. Tatăl uneia dintre victime a făcut dezvăluiri cu privire la cauza accidentului.

Noi detalii ies la iveală în ceea ce privește  cazul şoferiţei din București care a lovit mortal două fete  cu autoturismul, sâmbătă, în cartierul Andronache din București. Femeia se afla sub influenţa alcoolului în momentul producerii tragicului accident.  Tatăl uneia dintre copilele ucise a dezvăluit care ar fi adevărata cauză a producerii coliziunii. 

Accident tragic în cartierul Andronache din București

Sâmbătă, 27 februarie o șoferiță din București a intrat în plin într-un grup de pietoni, aflați pe trotuar. Impactul a dus la moartea a două fetițe.

După  accident,  șoferița în vârstă de 56 de ani le-ar fi spus anchetatorilor că a încurcat frâna cu accelerația. Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere arată, însă, cum femeia se îndreaptă cu viteză spre un grup, în care se aflau atât copii, cât și adulți.

Tatăl uneia dintre copilele ucise a dezvăluit că șoferița și soțul ei s-ar fi certat pe drumul spre casă. Astfel, femeia ar fi vrut să producă intenționat un accident, cu scopul de a se omorî atât pe ea, cât și pe partenerul ei.

Citeste si: Accident devastator în intrarea în Slatina! Cine e șoferul care ar fi ars de viu

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ce a declarat tatăl uneia dintre fetițele ucise în Andronache

Bărbatul a făcut această declarație la locul faptei, în fața vecinilor din cartier și a prrimarului Sectorului 2, Radu Mihaiu, venit la fața locului pentru a discuta cu oamenii nemulțumiți de infrastructura rutieră precară care ar fi permis această tragedie.

„Ea mi-a omorât copilul, și i-a dat drumul, și ei nu îi face dosar penal, îi face fratelui fetei care a murit.

Ea nu a pierdut controlul volanului, s-au certat pe drum, și au vrut să se omoare ei doi, dar au murit două vieți, doi pui nevinovați. E o criminală. Nici nu a fost accident, s-au certat ei și au vrut să se omoare. Mi-au omorât copilul, singurul copil, m-am chinuit mult să îl fac. Vrem să se facă dreptate”, a spus, tatăl victimei.

Primarul Radu Mihaiu stat de vorbă cu locatarii cartierului Andronache, care cer să se aplice limitatoare de viteză în zonă, pentru a preveni astfel de tragedii pe viitor.

Teribil accident a avut loc într-un cartier bucureștean din Sectorul 2. Femeia de 56 de ani a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive și s-a izbit de două fete, de 21 și 6 ani, care se jucau pe trotuar.

Citeste si: Dezvăluiri cutremuratoare despre cele două fete ucise pe trotuar: "Rochiţa aceasta trebuia să o îmbrace la ziua ei"

Potrivit declarațiilor femeii ea ar fi avut un puseu de strănut puternic, motiv pentru care a încurcat pedalele mașinii pe care o conducea. Ea avea și o alcoolemie 0,60 ml.

Citeste si: Şoferiţa care a lovit și ucis două fete pe un trotuar din București era sub influenţa băuturilor alcoolice