Declarații șocante făcute de Gheorghe Dincă: ”Le-am vândut”. Unde s-ar afla Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 22 ian 2024, 23:37

Gheorghe Dincă dezvăluie ce s-a întâmplat cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Sursa: Arhivă

Gheorghe Dincă face declarații uluitoare din spatele gratiilor. ”Monstrul din Caracal” a dezvăluit ce s-ar fi întâmplat cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Gheorghe Dincă a făcut o serie de noi dezvăluiri tulburătoare, din spatele gratiilor, oferind detalii despre ceea ce s-a întâmplat cu victimele sale, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

A trecut aproape o jumătate de deceniu de la cele două dispariții care au șocat întreaga țară și au plasat autoritățile într-o stare de alertă permanentă.

Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani la momentul dispariției, și Alexandra Măceșanu, de 15 ani, au dispărut fără urmă, declanșând o anchetă de amploare.

Gheorghe Dincă a fost identificat ca fiind responsabil pentru aceste tragedii, iar acum se află după gratii, executând o pedeapsă de 30 de ani. Aceste două cazuri au fost punctul culminant al unor investigații complexe, iar convingerile aduse asupra criminalului au adus un anumit grad de liniște și justiție pentru familiile afectate de pierderea acestor tinere vieți.

Citește și: „Identificarea tardivă a victimei”. Șeful Poliției Caracal și alți trei agenți au fost trimiși în judecată pentru modul în care au intervenit în cazul Alexandrei Măceșanu

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

După cinci ani, Gheorge Dincă face declarații uluitoare, direct din spatele gratiilor. Cel poreclit ”monstrul din Caracal” susține că nu le-a ucis pe cele două fete, ci le-ar fi vândut, însă informațiile oferite de el nu ar fi fost verificate de către procurori.

„Pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu nu le-am omorât, ci le-am vândut! Eu am dat toate detaliile în fața instanței, însă nu au vrut să verifice informațiile. Până și familiile fetelor le-au cerut magistraților să verifice toate detaliile pe care le-am spus, însă nu au făcut acest lucru.(...) În dosarul în care m-au condamnat n-au avut nicio probă solidă. Expertizele medico-legale contrazic afirmațiile procurorilor”,

a declarat Gheorghe Dincă, pentru Spynews.ro.

Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare

Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, definitiv, după mai multe amânări ale pronunțării deciziei. Conform procurorilor, acesta le-a răpit, constrâns și abuzat verbal și fizic pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu.

Citește și: Cum a eșuat România în cazul Caracal. Puteau fi salvate Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu?

Procurorii au arătat, în rechizitoriu, faptul că, pe data de 24 iulie 2019, Luiza Melencu a fost determinată de Gheorghe Dincă „să se urce voluntar în autoturismul său, pe locul din dreapta spate”, după ce a fost indusă în eroare „prin răpire și prin constrângere, manifestată prin violență fizică și verbală”.

Mai mult decât atât, DIICOT a mai adăugat faptul că același lucru s-a întâmplat și în cazul Alexandrei Măceșanu, pe data de 24 iulie 2019.

Acesta s-a oferit să o ducă pe adolescentă „cu mașina proprie, la ocazie, spre liceul Mihai Viteazul din Caracal”.