Declarații șocante făcute după moartea pompierului care a ridicat autorizația stației de la Crevedia „Nu știu ce a fost în capul lui”

Author: Diana Bostan

Bogdan Georgian Pușcoi

Sursa: Facebook- Bogdan Georgina Pușcoi

Bogdan Georgian Pușcoi este pompierul care a ridicat autorizația de funcționare a stației GPL de la Crevedia în urmă cu trei ani. Acesta s-a stins într-un accident teribil de motocicletă. Ce spune instructorul auto despre moartea pompierului.

Instructorul auto face dezvăluiri șocante despre moartea pompierului Bogdan Georgian Pușcoi. Acesta se afla cu el pe motocicletă în momentul accidentului, însă a scăpat doar cu câteva răni.

A fost stabilită cauza decesului lui Bogdan Georgian Pușcoi

Moartea pompierului a venit la o săptămână de la tragedia de la Crevedia, acolo unde cinci persoane au decedat în urma exploziei și alte peste 50 au fost rănite.

Bogdan Georgian Pușcoi este pompierul care a ridicat autorizația de funcționare a stației GPL.

Citește și: Patronii stației GPL din Crevedia, arestați preventiv pentru 30 de zile! Decizia luată de avocatul celor doi

Accidentul acestuia a fost considerat inițial, un accident misterios, însă Raed Arafat susține că accidentul nu a avut loc în circumstanțe neobișnuite, acesta izbindu-se cu motorul de un zid.

Instructorul care se afla cu el pe motocicletă s-a ales cu răni, iar acum a decis să facă lumină în cazul tragediei.

Citește și: Moarte învăluită în mister! Cel care a ridicat autorizația de funcționare a stației GPL de la Crevedia, a decedat la vârsta de 50 de ani

Tragedia a avut loc într-un poligon din Dâmbovița, iar instructorul susține că Bogdan nu prezenta semne de agitație, din contră, părea relaxat și bucuros de experiență.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Bogdan Georgian Pușcoi nu ar fi respectat indicațiile sale

Stelian Duță, instructorul auto, susține că i-a făcut instructajul înainte de a se urca pe motor și i-ar fi spus că nu trebuie să accelereze, lucru pe care Bogdan Georgian Pușcoi nu l-ar fi respectat.

Citește și: Cine este primul pacient român tratat în străinătate după exploziile de la Crevedia, care s-a întors în țară. Marcel Ciolacu l-a întâmpinat

După ce a urcat pe motor, pompierul ar fi accelerat, a pierdut controlul motocicletei și a intrat într-un zid. Acesta face declarații cutremurătoare despre acele momente.

Eram la inclinație, stânga dreapta, da?! Am făcut și proba cu înclinația, totul ok.

Apoi cu casca, nu să ne înțelegem, de 3 ori am repetat îi dăm drumul ușor, ce părere aveți? Zice da, hai repetăm la rece, repetăm ce avem de făcut. Ce facem? Pornim motorul, tragem ambreiajul și îl eliberăm ușor, fără accelerație, pleacă în ralanti, după care zic hai să pornim, am pus contactul hai să pornim, mergând pe lângă el, zic foarte bine, la un moment dat nu știu ce s-a întâmplat cu el, nu știu ce s-a întâmplat că a pus mâna unde nu i-am sus, a băgat mâna în accelerație. 

Citește și: Patronii stației GPL de la Crevedia au fost reținuți. Cei doi au fost duși cu duba la audieri „Un scenariu pregătit de dinainte”

Nu știu..nu mai zic, nu știu ce a fost în capul lui, m-am dus târâș!!!! 15- 20 de metri, am tras așa stânga sa îl dau grămadă, și tot nu ieșea din accelerație, mi-a scăpat din mână, m-am dus 10-15 metri, și aia a fost toată treaba s-a proptit în gard. Dumnezeu cu mintea lui, s-o fi pierdut dar nu am văzut să tremure la plecare Era foarte degajat, dacă îl vedeam agitat, nu aveam cum să-l las!”, a declarat Stelian Duță, într-o emisiune TV.