DECLARATII SOCANTE! Suspectii in cazul furtului de tablouri nici nu au auzit de autorii celebrelor picturi VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:59

In urma declaratiilor celor trei suspecti se ia in calcul si varianta ca declaratiile hotilor sa fie un paravan pentru a ascunde de fapt intentia reala a furtului.

Dar, intre timp, anchetatorii au constatat ca suspectii nu stiau nici cum se scrie unul dintre autorii panzelor disparute din muzeul olandez. In declaratia data de unul dintre ei, apare scris numele celebrului Gauguin scris fonetic. Explicatia cu "Matiz", o marca de automobile, in loc de Matisse nu face decat sa starneasca si mai mult zambetele cunoscatorilor. Problema cea mai mare a anchetatorilor este, insa, alta. Nu reusesc sa dea de urma tablourilor furate.


Oricum, varianta luata in calcul de politisti ar fi aceea ca cei trei arestati nu ar fi putut pune la cale jaful si ca ar fi fost coordonati de catre altcineva. Singurul pictor de care au auzit a fost Picasso. In total, 7 tablouri celebre au fost furate din muzeul din Rotterdam intr-o noapte din luna octombrie a anului trecut. Valoarea lor de asigurare este de aproximativ 18 milioane de euro, dar valoarea reala este cu mult mai mare.


Trei dintre suspecti au fost arestati preventiv. Surse judiciare citate de Mediafax spun ca Olanda ar fi cerut deja extradarea celor trei suspecti, pentru a fi judecati dupa legile olandeze. Doi dintre ei si asistentul creatorului de moda Catalin Botezatu au fost testati ieri cu detectorul de minciuni, dar politia nu a precizat inca daca vreunul dintre ei a picat testul.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.