Declarațiile bărbatului ce își plimba partenera decedată pe străzile orașului: „Am lăsat-o vie”. Care a fost cauza decesului femeii

Autor: Bianca Vidoi

Care a fost cauza decesului femeii

Sursa: Facebook Poliția Română

Seara de 19 iulie 2024 a luat o întorsătură neașteptată pentru oamenii ce mergeau pe străzile Sectorului 5, după ce un bărbat plimba trupul neînsuflețit al partenerei sale într-un cărucior.

Mai multe detalii ies la suprafață în cazul bărbatului de 55 de ani ce plimba un cărucior metalic în care se afla trupul neînsuflețit al unei femei pe străzile Sectorului 5 din Capitală. Cadrele medicale au descoperit care este adevărata cauză a decesului femeii.

Declarațiile bărbatului ce își plimba partenera decedată pe străzile orașului

Scene de groază au fost observate în seara zilei de vineri, 19 iulie 2024, după ce un bărbat plimba trupul neînsuflețit al partenerei sale într-un cărucior metalic pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei.

Sunați de martorii acestui eveniment șocant, polițiștii au ajuns la fața locului, unde bărbatul se afla, fiind astfel dus la audieri, unde le-a explicat că nu avea telefon pentru a suna el la 112, astfel a fost nevoit să ia trupul iubitei sale într-un cărucior pentru a merge la o benzinărie și să cheme ajutor.

"Nu știu absolut nimic, am lăsat-o vie. Era partenera mea de opt ani jumătate.

Cum de ce am scos-o? Am scos-o că să pot să ies afară"
, a declarat bărbatul de 55 de ani, potrivit spynews.ro.

Citește și: Ea este Larisa, tânăra care a sfârșit alături de tatăl ei în râul Buzău. Ce postase adolescenta cu puțin timp înainte de tragedie: „Nu renunța la visul tău”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Iubita în vârstă de 56 de ani a bărbatului ar fi decedat din cauze naturale. Medicii legiști au finalizat necropsia în această dimineață și au stabilit că femeia găsită în căruciorul metalic a decedat în urma unui infarct.

”La data 19.07.2024, în jurul orei 20.45, Poliţia Capitalei- Secţia 24 a fost sesizată, atât prin apel 112, cât şi în mod direct de către participanţii la trafic, cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 5 a fost văzut un bărbat care mergea pe stradă, cu un cărucior în care s-ar afla cadavrul unei femei.

Poliţişti din cadrul Secţiei 24 s-au deplasat în zona indicată şi au depistat bărbatul în cauză, în vârstă de 55 de ani, fiind imobilizat”, a transmis Poliţia Capitalei vineri seara.

Un polițist de frontieră a fost găsit fără viață în baie

Căldura excesivă face tot mai multe victime la malul mării, acolo unde un polițist de frontieră detașat pe litoral a fost găsit fără suflare în baie.

Bărbatul de 47 de ani ar fi avut un stop cardio respirator, iar colegii acestuia dau vina pe căldura excesivă, dar și pe condițiile avute în timpul programului de lucru, autospecialele de patrulare neavând aer condiționat.

„Zeci de situații de delegări ilegale ale colegilor au loc în Constanța, pentru a cârpi lipsa de personal și pentru a acoperi presiunile tot mai mari pe zona de migrație ilegală.

Polițiștii de frontieră sunt „alocați” în baza unui „plan de măsuri” să lucreze în afara locului lor de muncă, îndeplinind alte atribuții față de cele din fișa postului, în condiții inumane: sunt puși să patruleze cu autospeciale fără aer condiționat, la temperaturi ce depășesc 40 grade. Doar în ultimele doua zile au primit apă, dar la sfârșitul programului, în sictir, doar să bifeze angajatorul obligația din OUG 99/2000. Intervale de câte 15-18 ore de serviciu în condițiile în care programul este de 12 ore. Zeci de ore suplimentare pentru fiecare polițist, fără să existe dispoziții de efectuare a orelor suplimentare. Toate acestea, în timp ce conducerea Poliției de Frontieră mimează preocupare pentru resursa umană, din birourile lor unde sunt 19 grade“, au transmis reprezentanții sindicatului Europol, potrivit replicaonline.ro.