DECLARATIILE BOMBA ale Mariei Dinulescu despre viata ei la Hollywood!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:20

A stat doi ani si jumatate la Los Angeles si a batut la usa celebrelor studiouri de la Hollywood!

A fost la un pas sa joace sa se iubeasca cu Hugh Jackman in Wolverine, insa nu ar spune PAS nici unor scene de amor cu o alta femeie. Intoarsa pe meleaguri romanesti, maria Dinuescu ne ofera un interviu… in exclusivitate!

Va mai aduceti aminte de Mariaaa Dinulescu? Actrita a revenit in atentia noastra cu declaratii BOMBA! E la feel de indrazneata ca acum doi ani si jumatate, cand facea senzatie cu un filmulet, ajuns VIRAL pe net.

Pe atunci, se filma la piscina si vorbea engleza cu accent romanesc…

##VIDEO115484##Maria a fost la un pas sa se iubeasca cu patos prin asternuturi tocmai cu macho-ul Hugh Jackman, asta pentru ca... era sa-i fie colega de platou.

Si Maria..., la Hollywood..., participa la cele la mai tari party-uri, la care sunt invitate staruri faimoase, INSA ea niciodata nu petrece pana in zori de zi.
Motivul este.... ULUITOR!

La cadru, alaturi de Maria este si buna ei prietena, Sabina, o actrita valoroasa alaturi de care a jucat in filmul „California Dreamin”. Fetele se tin de mana si sunt atat de prietenoase, incat Christian nu poate sa se abtina si pune punctul pe „i”. Ar juca sau nu Maria in scene de amor cu o alta femeie?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.