DECLARATIILE HALUCINANTE ale acestor parinti dupa ce au aflat ca fiul lor s-a nascut cu o MALFORMATIE GRAVA: “Ne-am fi dorit sa…”

Editor: Bogdan Mihai Author: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:31

Jill si Iain Kelly, o familie din Marea Britanie au declarat ca au trecut prin clipe de cosmar dupa nasterea fiului lor, Dylan, acum in varsta de 5 ani.

Cuplul s-a cunoscut online, in 2005. Au devenit iubiti in scurt timp, iar in 2008 s-au casatorit la scurt timp dupa ce au aflat ca Jill a ramas insarcinata. Bucuria ca vor deveni parinti era coplesitoare. Insa fericirea lor a fost umbrita dupa ce, la prima ecografie, medicii i-au informat ca fatul are maxilarul nedezvoltat, o mana mai scurta si rasucita inspre trunchi.

Vestea a cazut ca un trasnet peste Jill si Iain.

Cei doi au luat hotararea sa intrerupa sarcina, insa medicii i-au sfatuit sa nu se grabeasca si astepte urmatoarele ecografii, precum si rezultatul mai multor analize. La urmatorul examen medical, specialistii i-au informat ca nu sunt semne ca fatul ar suferi de vreo malformatie si ca problemele pe care le avea puteau fi corectate chirurgical. Medicii i-au sfatuit sa nu intrerupa sarcina, lucru pe care sotii Kelly l-au si facut.


Insa la scurt timp dupa ce Jill a nascut, cuplul a aflat cu stupoare ca fiul lor sufera de o boala grava, micrognatie. Fiul lor Dylan are traheostomie permanenta deoarece nu poate sa respire, nu poate sa vorbeasca si are o mana paralizata." Imi iubesc fiul. Mi-a schimbat viata, insa daca as fi stiut prin ce chinuri o sa treaca, as fi intrerupt sarcina", a spus cu amaraciune Jill, adaugand ca fiul ei a facut numeroase operatii pana acum.


Familia a dat in judecata clinica unde Jill a nascut. Cel mai trist este ca sunt in pragul falimentului, tratamentele care il tin in viata pe fiul lor costand foarte multi bani. Cuplul, care mai are o fetita perfect sanatoasa in varsta de 3 ani, a primit recent o instiintare prin care erau anuntati ca le va fi executata silit locuinta.

" Vi se pare ingrozitor ceea ce spun? As vrea ca oamenii sa priveasca imaginea de ansamblu inainte sa ne judece.
Nimeni nu stie ce e in sufletul nostru, doar parintii care trec la randul lor prin asa ceva
", a continuat Jill.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Sursa foto: dailymail.co.uk

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.